torstai 24. helmikuuta 2011

Tässä kävi näin

Tässä nyt sittenkin kävi näin, etten kyennyt päivittämään blogia. Kesä ja syksy meni viuhahtamalla ja hyvin tarkkaan samaan tyyliin kuin Project Maman tuoreessa kirjoituksessa eli käytännössä raskaus oli ihan sivuroolissa tai monesti unohduksissa kokonaan. Mahakuviakin muistettiin ottaa peräti kaksi kertaa... :D Mutta raskaus meni kokonaisuutena tosiaan aika vaivattomasti, tosin ennenaikaisia supistuksia oli taas, kuten Saimastakin aikoinaan.

Veikko-poika kuitenkin syntyi 18.1.2011 eli viikolla 39+0. Lupaan kirjoittaa synnytyksestä jossain vaiheessa. Se oli mukava ja tosi nopea homma ja meni pelkästään ilokaasun ja vesialtaan voimalla. Naistenklinikalla kerettiin olla peräti 50 minuuttia ennen pojan syntymää.

Päivitin nyt vihdoin ton yläreunan tickerinkin, eli poika tosiaan syntyi.

Palaan asiaan vielä tämän vuoden puolella! ;)

7 kommenttia:

-S- kirjoitti...

Onnea! :o)

Liisa kirjoitti...

Onnea! :)

Tahruska kirjoitti...

Onnea kovasti!

Epa kirjoitti...

Ihana kun löysin sattumalta tän sun blogin kun googletin kokekumuksia pahoinvointi rannekkeista. OOn nyt ahminyt noita kirjoituksia alusta lähtien. Itse tällä hetkellä 6+4 raskaana ja rannekkeet käsissä :D

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana blogi, toivottavasti kirjoitat vielä. Olen 25-vuotias ja takana keskeytynyt keskenmeno viikolla 9..nyt lupa uuteen yritykseen, toivottavasti tärppää ja pikkuinen pysyy siellä hengissä tällä kertaa.

Anonyymi kirjoitti...

Luin juuri koko blogisi alusta loppuun ja tykkäsin kovasti! Vuosi 2011 on mennyt jo ohi, etkä ole lupauksistasi huolimatta vieläkään kirjoittanut Veikon synnytyksestä. :( Toivottavasti saan pian taas lukea kuulumisiasi!

Ritva kirjoitti...

Onpas hieno! :)

Blog Widget by LinkWithin