tiistai 10. elokuuta 2010

Alive and kicking!

rv 16+0

Sellasta vaan, että lauantaina aamuyöstä (rv 15+4), kun jostain syystä heräilin, huomasin, että joku sieltä mahasta koputtelee! Aika hurjaahan se oli, kun en ollut vielä yhtään henkisesti valmistautunut siihen. Nyt oon sitten joka päivä tuntenut pienenpieniä liikkeitä. Tuntemus on edelleen ihan täysin samanlainen kuin Saimaakin oottaessa eli kuin joku painaisi kevyesti sormenpäällä mutta tuolta sisäpuolelta ulospäin. Saimasta tunnistin ekat liikkeet viikolla 16+2, joten aika samoissa mennään.
Mies on jo pariin kertaan koittanut turhaan tunnustella, mutta yritän rauhotella, että viimeksikin joutui oottamaan vielä reilut pari viikkoa. Enhän tunne mitään liikkeitä omiinkaan käsiin, vaikka lepuutan kättä mahan päällä ja sisällä tuntuu potku.

Kyllä tää tästä ilmeisesti kohta alkaa realisoitua itse kullekin, että vauva meille on tulossa (iiik). :)

2 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Löysin tänne selaillesani blogeja. Tulen uudelleenkin. :)

Minulla on toisessa raskaudessa ollut potkujen tunteminen paljon hankalampaa. Tällä kertaa istukka on edessä ja vaimentaa potkut. Todella hassua, sillä esikoista odottaessani tunsin potkut paljon paremmin. Tämä nuorimmainen myös lopettaa monottamisen heti jos laitan käden mahan päälle. Hassuja nuo vauvat. :)

Mutta onnea onnenpotkuista. Ensimmäiset ovat varmasti aina yhtä mahtavia, oli sitten miten mones raskaus tahansa kyseessä.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä teille kuuluu?

Blog Widget by LinkWithin