perjantai 30. heinäkuuta 2010

Itkettää ja naurattaa

rv 14+3Tällasta harrastusta en Saiman kanssa kokeillutkaan. Ehkäpä sitten "Veikon" kanssa. :)
Nuo kuvat on jotenkin aivan mielettömän kauniita (tuli siis itku). Toisaalta osa on niin hupasia, että nauroin ääneen. Kyseinen äiti julkaisee blogissaan Mila's Daydreams aina tuoreet kuvat.

Mahan suhteen ei mitään uutta muuta kuin se, että käytiin niskapoimu-ultrassa, jossa kaikki oli erittäin ok ja tyyppi tosi elinvoimainen. Aika helpottava se ultra kyllä oli, koska olin kerinnyt panikoida jo vaikka kuinka paljon. Saimaa oottaessa olin vaan niin innoissani koko ajan, etten juurikaan ees miettinyt, että kaikki ei välttämättä oliskaan hyvin siellä mahan sisäpuolella. Nyt, kun kotona asuu jo yksi aivan täydellinen lapsi, oon kerinnyt jo monta kertaa ajatella, että miten meitä voisi kohdata samanlainen onni vielä toista kertaa. Että nyt menee varmana jotain vikaan. Ja paniikkitunnelmissa oltiin siis ennen np-ultraa. Mutta toistaiseksi siis kaikki hyvin.

Naistenklinikan tietokoneet muuten laskee eräpäivän vähän erikoisesti eli lasketuksi ajaksi tulikin 25.1.2011 eikä 26.11.2011 niinku kalenteri näyttäisi. Kuulemma ruotsalainen softa ja Ruotsissa lasketaan vähän eri tavalla, mutta tällä mennään. Erikoista. Noh, korjasin nyt tota yläbanneria tän uuden LA:n mukaan.

Pääasiassa en ees muista olevani raskaana. Viikko sitten meinasin kävellä Stockan Herkun Alkoon ostamaan sopivaa viiniä juuri ostamalleni vuohenjuustolle, kunnes tajusin, että enpä pääse sitä juomaan. Niin totaalisen oireeton tää raskaus on, ettei sitä kovin helposti muista. Toisaalta eipä ole päivässä kovin monta hetkeä edes aikaa pohtia mitään, kun Saiman kanssa mennään tukkaputkella tilanteesta toiseen.

Laittelen ultrakuvat näkyviin, jahka saan ne skannattua. Jep, edes varhaisultran kuvia en oo vielä skannannut - Saiman kuvathan skannattiin aina heti ultrasta kotiutumisen jälkeen...

Me muuten on päätetty, että Veikkokin pääsee sinne 3D/4D/5D/mikälie ultraan. Ja ihan vaan siksi, että se video mahansisäisestä elämästä on vaan niin siisti, että olis sääli, jos Veikolla ei olis samanlaista pätkää ittestään, kun kerta Saimallakin on. Miten sen vois sille ees selittää? "Kuule kun äitin ja isin mielestä sun oottamisessa ei ollu enää mitään jännää ja oltiin vähän että ihan sama, niin ei viititty sitte käydä kattomassa sua siellä yksityisellä, kun se kerta maksokin. Kun säähän oot vähän sellanen jämä." :) Eli suomme saman videon sitten myös Veikolle.

Tästä tähän. Palailen asiaan.

5 kommenttia:

-S- kirjoitti...

Mä niin tunnistan ton " en edes muista olevani raskaana" -osan. Mulla se tosin ei johtunut oireettomuudesta, vaan siitä, että en vain ehtinyt "olla raskaana". Lauraa odottaessa saatoin työmatkalla junassa istua ja hymyillä tyhmän näköisenä jollekin ajatukselle. Venlaa odottaessa tuntui niin raskaalta jättää jo olemassa oleva ihana neiti kotiin, etten muistanut nauttia hetkistä masun kanssa kahden.

Pelkäsin myös Venlaa odottaessani ihan mielettömästi. Jätin kavereille yms. kertomisen juuri siksi. Useille kerroin vasta pitkälle päälle 20 viikkojen. Töissä kerroin vain niille, jotka mielestäni tiedolla "teki jotain" eli kollegani ja esimieheni ja lähimmät työtoverini. Muiden annoin ihmetellä lihomistani ihan omissa oloissaan.

Hurjasti tsemppiä ja kiva kun pistäydyit taas kertomassa kuulumisia!

verskinen kirjoitti...

Moikka, oli pakko tulla kirjoittamaan kun itsellä on sama laskettu aika :)

Tosin täällä on paljon enemmän ollut tuntemuksia, esim. raskausmigreeni pääsi iskemään nurkan takaa. Itse aloitin vasta odottajan blogin, mutta kiva lukea toistekin ajatuksia.

Tiina kirjoitti...

Heivau! Siivosin selaimen kirjainmerkkejä, ja hetken mielijohteesta klikkasin itteni tänne, katsomaan että josko vaikka virallinen lopettamisilmoitus olis ilmestynyt. Mut täällähän olikin elämää! :D Suuret onnittelut kakkospullasta!!! Nytpä täytyykin listata tämä lukemistoon.

Mä olen siis entinen Tiittis ja projektiblogin kirjottaja. Oli mukava sillon odottaa yhdessä :) Mun uusi (ei se enää ole edes uusi) blogi tuoreempien kuulumisten kera löytyy linkistä!

Aliisa kirjoitti...

Kiitoksia kommenteista! Hauskaa, että tätä blogia vieläkin jotkut jaksaa lukea. :)

Tiittis: Sun linkki ei jostain syystä toimi...?

Tiina kirjoitti...

Mikä lie linkissä, mulla kyllä näyttäis toimivan. Tässä vielä suora osoite: www.pikkuperhonen.blogspot.com

t. Tiina ent. Tiittis

Blog Widget by LinkWithin