tiistai 8. kesäkuuta 2010

Pulla uunissa

rv 6+6

Uutisia pitkän hiljaiselon jälkeen: Kakkosta pukkaa. Eilen nähtiin ultrassa pienen sydämen väpätys, joten nyt ollaan sitten taas "virallisesti" raskaana. Jee! Ja tosiaan yksi on tulossa, vaikka olin taas nähnyt unia, että siellä on vähintään 2 tai 3. Ihan hyvä näin.

Sen verran täytyy näistä alkuvaiheista kertoa, että en oo oksentanut kertaakaan! Saimaa oottaessahan yrjö lensi viikkotolkulla, joten nyt olisin kyllä tositosi onnellinen, jos tää homma menis pelkällä kuvotuksella. Rannekkeet mulla on taas ranteissa, ja puputtelen vähän väliä jotain, jotta kuvotus pysyis poissa.

Kerkesin olla jo marraskuusta toukokuuhun töissä, jolloin Saima oli isänsä kanssa kotona. Nyt kesä- ja heinäkuun oon taas kotiäiti, joten on tosiaankin ihan kiva, ettei okseta. Kotiäitiydestä kun ei saa mitenkään saikkua.

Mutta siis. Tällasta täällä. Päivittelen jotain silloin tällöin, kun kerkiän.

9 kommenttia:

lupiini kirjoitti...

Onnea kakkospullasta. Iloitsen tästä myös sen takia, että nyt yksi suosikkiblogini alkaa ehkä taas päivittyä useammin :D

Sain paljon voimaa ja apua imetyskirjoituksista oman imetystaipaleeni takkuisilla alkumetreillä, kiitos niistä!

-S- kirjoitti...

Hei! Kiva kuulla teistä (sinusta) pitkästä aikaa ja hurrrrjan paljon onnea!

Toivottavasti kuvotus tosiaan pysyy poissa, mullahan ei sellainen tuuri käynyt edes toisella kerralla...

Onneaonneaonnea!

milla-emeliina kirjoitti...

Ihan huippua, että oot takaisin! Ja onnea tietty :)

Chaska kirjoitti...

Onnea!

Liisa kirjoitti...

Onnea! Tämä on ollut myös minun suosikkiblogini :) Kiva lukea taas!

Annika kirjoitti...

Onnittelut!

Löysin blogisi kun aloitte yrittää ensimmäistä. Itse aloitimme yrittämisen 4/07. Elokuussa on vuorossa ensimmäinen inseminaatio ja niitä yritetään 3-4 kertaa. Olemme IVF-jonossa. Hoidon ajankohdan arvio on marraskuu 2011, eli pitkä odotus edessä, mikäli inseminaatio ei tuota toivottua tulosta. Tasan ei käy onnenlahjat.

Katjusha kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Katjusha kirjoitti...

Hei! Ihanaa, että päivität taas. Oot ollut mun "vertaistuki" oikeastaan koko tähän menneen raskauden (nyt rv26+) aikana, nimittäin oon tasaseen tahtiin käynyt kattomassa mitä sä missäkin vaiheessa ajattelit kun ootit Saimaa. Kivaa siis että oot takaisin, jee! Ja vielä paljon onnea pulla nro 2sta.

:) Katjusha

Pea kirjoitti...

Oih! Onnea suuresti, hienoja uutisia!
Ja sitte pikku tuuletukset: iiiiihanaaa! Nyt sä alat taas päivittää, alathan!?:)

Blog Widget by LinkWithin