keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Vaippapolitiikkaa, osa 2

Vaippapäivitystä:

Äitiyspakkauksen Imse Vimset (Flanellette-sisävaippa ja Soft-kuorivaippa) jäivät pieneksi jo ajat sitten. Nykyisin käytetään pelkästään taskuvaippoja: Fuzzi Bunz koko small (3-8 kg) ja Myllymuksut koko S-M (5-10 kg). Lataan imut taskuihin valmiiksi, joten hoitotason laatikossa on vaippoja valmiina käyttöön. Yövaippana on edelleen kertis, ja samoin, jos ollaan jossain kylässä.

Meidän tyttö on muuten ilmeisesti aika luikku, kun vielä 4 kk iässä yövaippana oli Pampers nro 1 eli se newborn-vaippa, joka on tarkoitettu 2-5-kiloisille (Saima oli silloin 6-kiloinen). Nyt meillä on käytössä jo Pampers nro 2, heh... Mutta koska kolmonen jää ihan liian löysäksi, niin käyttäköön sitten kakkosta. Yöllä tulee pelkkää pissaa ja se on toistaiseksi tohon vaippaan hyvin mahtunut, niin homma siis toimii. :)

Lisään tohon sivupalkkiin vielä paino- ja pituuslukemat, jos jotakuta kiinnostaa. Melkonen rimppakinttu meillä täällä on, mutta neuvolan mukaan alhainen paino pituuteen nähden on vain ruumiinrakennekysymys. Ja tosiaan vain yhen käyrän verran ollaan miinuksella oltu ihan alusta asti eli ihan normaalin vaihtelun rajoissa, mutta kuitenkin.

Ei kommentteja:

Blog Widget by LinkWithin