perjantai 7. marraskuuta 2008

Valas vai ankka?

RV 38+2

Kävin tänään taas neuvolassa. Kaikki oli ihan kondiksessa. Verenpaine tosin oli hitusen noussut: Ekalla mittauksella 120/90 ja tokalla 116/86. Vaikka kai se nyt väkisellä tässä loppuvaiheessa jo vähän nouseekin, kun koko ruumis on ihan turvoksissa. Painoa oli tullut 525 g/vko. Tällä hetkellä alusta asti paino on lisääntynyt 13,2 kg, mikä on ihan OK. Mahamitta oli 36 cm eli seurailee yläkäyrää niinku pari edellistäkin mittaa. Käsikopelolla ipanan kooksi saatiin 3400 g, joka on kuulemma erittäin keskiarvoinen lukema. Eli vaikka kohdunkorkeuden mitta on yläkäyrällä, vaikuttaa tyttö ihan "normaalilta".

Kun terkkari kopeloi mahaa, sai hän myös nähdä ja tuntea käsiinsä sen, miltä näyttää, kun ipana päättää suoristaa jalkansa. Valtava terävä sarvi ilmestyi mun oikeaan kylkeen, ja meikäläinen vinkaisi. "No kyllä nää jalat aika pitkiltä tuntuu ihan näin käsiinkin..." Eli hauska saada terkkarin käsiltä vahvistusta sille, mitä on nähty jo ultrissa aiemmin, eli että tyttö on pitkäjalkaista mallia.

MUTTA SAIS JO SYNTYÄ!!!

Mun olo vaihtelee lähinnä valaan ja ankan välillä. Ton natiaisen pää painaa varsinkin iltaisin niin paljon haaroväliin, että normaalista kävelystä ei meinaa tulla mitään vaan vaapun todellakin kuin ankka. Ja tosi omituisesti pissahätä ja supistukset lietsovat toisiaan. Kun tulee supistus, kokee virtsarakko sellaista painetta, että tuntuu, että pissat tulee housuun ihan heti, ellen pääse heti vessaan. Miestä jaksaakin huvittaa mun "räjähtävä" sinkoilu sohvalta vessaan. Se, mikä kuulemma on niin hauskaa, on se, että kun yritän räjähtävää lähtöä, niin käytännössä kuitenkin tuskallisen ähinän voimin työnnän lantiota kohti sohvan etureunaa ja pusken käsillä itteni pystyyn, minkä jälkeen lähden mahaa pidellen puolikumarassa vaappumaan pienin mutta nopein askelin kohti vessaa...

Vastaavasti, jos on pissahätä, niin kohta tulee myös supistus.

Ei kommentteja:

Blog Widget by LinkWithin