tiistai 11. marraskuuta 2008

Hoitopöytä

RV 38+6

Aatella, huomenna enää viikko laskettuun aikaan. Ja ei tyttö sitten syntynyt vielä isänpäiväksi, vaikka vähän sellaista toivoinkin.

Saatiin viikonloppuna vihdoin hoitopöytähommat kondikseen. Oltiin jo aiemmin ostettu Huuto.netistä Muuramen aiemmin tuotannossa ollut hoitotaso, joka menee Kolmonen-laatikoston päälle. Ja Kolmonen meillä taas oli jo valmiina kirjotuspöydän osana. Kirjotuspöydän kanssa on kärsitty ahtaasta jalkatilasta, joten ratkastiin tää hoitopöytähomma siten, että siirrettiin Kolmonen osaksi hoitopöytää ja ostettiin Pikku-Kolmonen (eli kapeampi samanlainen) kirjotuspöydän alle. Ja tässä siis kuva Kolmonen-hoitotaso-kombosta:Tykkään kovasti ajatuksesta, että meillä ei oo mitään erillistä hoitopöytähuonekalua, jota pitää sitten myöhemmin säilöä jossain ullakolla. Toi hoitotaso-osa menee levyiksi ihan helposti, joten sitä on varsin helppo säilyttää. Ja seuraavissa sisustusratkaisuissa voidaan taas arpoa, että mitä roolia toimittaa Kolmonen ja mitä Pikku-Kolmonen.

Anoppi ompeli pinnasänkyyn reunasuojuksen:Reunasuojuksesta täytyy muuten sanoa sen verran, että yks kaveri, joka asuu USA:ssa, kertoi, että jokin aika sitten reunasuojukset julistettiin vaarallisiksi. Niihin kuulemma voi tukehtua, jos vauva kääntyy vahingossa naama seinää kohti... Peittoahan siellä ei oo saanukaan käyttää enää vuosiin, vaan vauvoilla on aina unipussi, joka ei voi mennä naaman eteen. Ja ei tarvi varmaan edes mainita, että ulkona nukuttamista ei ymmärretä myöskään. Kaverini onkin nukuttanut lapsiaan pihalla niin, että on laittanut näkösuojaksi jonkun sermin, jotteivat naapurit turhaan vaivaa päätään. Muutenhan lapsi voitaisiin ottaa vaikka huostaan, kun sitä jäädytetään pihalla. Mitähän sanoisivat siitä, että meillä moni lapsi nukkuu ensimmäiset unensa pahvilaatikossa?

Kuvasta vielä sen verran, että toi keltanen lintu on soitellut unilauluja myös meikäläisen pinnasängyssä. Japanilaista laatutyötä. :)

2 kommenttia:

Cazze kirjoitti...

Jopas ovat Amerikassa tarkkoja... Tulee sitä kyllä itsekin tarkkaan aina tutkittua sänky mihin tyttö nukahtaa, mutta ei sitä nyt sentään ihan liitoitteluksi saa laittaa... En kyllä oikein ymmärrä miten lapsi voi tukehtua reunasuojukseen. Eihän ne niin löysiä ole että valuisivat vauvan naaman päälle... Noh, onneksi täällä Suomessa pelaa vielä maalaisjärki =) Oikein paljon jaksamista loppumetreille ja ihanaa synnytystä!

Aliisa kirjoitti...

Se reunasuojusjärkeily meni käsittääkseni niin, että vaikka suojus onkin tiukasti pinnoissa kiinni eli ei voi lörpähtää, niin lapsi voi vahingossa käännähtää naama suoraan siihen suojaan ja sitten tukehtua...

Blog Widget by LinkWithin