tiistai 21. lokakuuta 2008

Mammajoogaa

RV 35+6

Kävin tänään ekaa kertaa äitiysjoogassa joogakoulu Shantissa. Nyt, kun viikkoja on jo näin paljon, uskalsin mennä. Saikkuaikana en uskaltanut tehdä mitään, mikä olis voinut aiheuttaa ylimääräsiä supistuksia. Nythän ei enää oo niin väliä, kun tyttö on kuitenkin käytännössä jo valmis. (Ai niin, en varmaankaan missään vaiheessa paljastanut, että tyttö on kyseessä. Ultrakuvien yhteydessä kuitenkin annoin kommenteissa vihjeen, että peittämällä osan kuvasta sukupuoli kyllä selviää.)

Vaikka oma olo on ihan valasmainen, lähes järkytyin, kun näin niitä muiden mahoja. Osa naisista oli aivan hillittömiä tankkeja! Siis vähintään kolme vauvaa muutamalla! Mutta kaiketi sitä ihmisten mahat sitte vaan kasvaa todella erikokosiksi.

Oon ennen raskautta käynyt aktiivisesti bodybalancessa ja astangajoogassa, joten niihin verrattuna tämä mammaversio oli tosi kesy. Lähinnä tehtiin rentouttavia juttuja. Mutta toisaalta mitään kovin voimakkaita juttuja ei pysty ees tekemään, kun on toi lisäpallo tossa tiellä. Sain pariin kertaan niin tiukan supistuksen, että piti mennä matolle kontilleen hengittelemään, joten kaiketi tahti oli ihan riittävä näille viikoille. Osa siellä chillas vielä enemmänkin kuin minä, mutta vastaavasti osa pysty tekemään mahasta huolimatta kaikki liikkeet.

Joka tapauksessa oli oikein miellyttävä kokemus tämä mammajooga ja itse joogakoulukin oikein mukavan oloinen. Taidan mennä ensi tiistaina uudelleen!

Ei kommentteja:

Blog Widget by LinkWithin