maanantai 1. syyskuuta 2008

Uutta mahakuvaa pukkaa (ja suppareista taas)

RV 28+5

Ja tässäpä uusi mahakuva jälleen:

Valitettavan pimeessä on otettu, päivänvalossa olis tullut parempi.

Maha kasvaa jotenkin ihan älytöntä vauhtia nyt, eikä näitä kuvia millään meinaa ottaa tarpeeksi usein. Vähän aikaa sitten heräsin myös siihen, että musta on lähinnä päättömiä kuvia, että ehkä pitäis ottaa kuvia myös ihan kokonaisuudesta ja vaatteet päällä. :) Nää päättömät kuvat on lähinnä tällasia "mahateknisiä", mutta ehkä ihan normaaleja kuvia on itte kivempi myöhemmin kattoa...

Mahassa on muuten nykyisin myös aivan tolkuttomasti elämää. Maha muljahtelee ja tärähtelee, ja tyyppi tuntuu koittavan ulospääsyä milloin mistäkin kohdasta. Töissä iltapäivisin alkaa olla jo melkein tukala tunnelma, kun yhdestä eteenpäin on niin kova meno aina päällä, että istuminen tuntuu jo vähän ahistavalta.

***

Soitin muuten tänään suppareista neuvolaan. Mulla tulee nyt jo niin kipeitä supistuksia, että jos esim. seisoo, niin supistus vetää mut salamana linkkuveitsen lailla kasaan. Vastaavasti istualtaan pitää nousta välittömästi ylös vääntelehtimään. Neuvolantädin kanssa sovittiin, että kattelen tilannetta ensi viikon maanantaihin saakka ja jos supistustilanne ei yhtään laimene, niin otetaan taas päivystysaika kohdunkaulantarkistukseen. Ja kuulemma jos yhtään tuntuu siltä, että joku supistus ei meinaakaan laueta tai jos tulee tippakaan verta, niin soitto sitten Naistenklinikalle vuorokaudenajasta riippumatta.

Mua muuten jotenkin ahistaa se kovakourainen mieslääkäri, jolla oon siis käynyt nyt kahesti. Jos ens maanantaina soitan ja varataan sitä aikaa, taidan pyytää, että oisko siellä joku toinen. Vaikka se on ihan asiallinen kyllä ja kaiketi osaa hommansa, en vaan yhtään tunne oloani kotoisaksi siinä huoneessa. Ja tää ei oo mikään sukupuolikysymys, vaan jotenkin se vaan on niin ällö, kun se ei ees puhu ääneen vaan mutisee, ja sitten suorittaa sen kopeloinnin niin rajusti, että ikinä ei mikään haarovälitutkimus oo tuntunu niin inhottavalta.

Mutta joo, toivotaan, että supparitilanne vähän laantuisi tai ei ainakaan pahenisi. Työkaveritkin välillä säikkyy, kun alan ähisemään ja pitelemään mahaani.

2 kommenttia:

Chaska kirjoitti...

Eihän niiden supistusten tossa vaiheessa pitäisi tuolla lailla kipeitä olla. Kannattaa varmaan seurailla tilannetta ja varmaan aika helposti saisit sairaslomaa noiden supistusten takia, jos mitään on kohdunsuulla tapahtunut.

Aliisa kirjoitti...

Joo saikkua tulee tietty heti, jos jotain tapahtuu kohdunsuulla, kun tässä vaiheessa siellä ei saisi tapahtua vielä yhtään mitään. Mutta oon ymmärtäny, että monet on saanu saikkua pelkkien supistusten takia, vaikka kohdunsuu olisikin kondiksessa.

Itteäni ei kuitenkaan kiinnosta saikku, jos mitään todellista tarvetta (eli muutoksia kohdunsuulla), koska mua huvittaa tehä vielä töitä. Oon aatellu, että heti, kun alkaa työnteko tökkiä, niin sitten haen sitä saikkua sitten saman tien.

Blog Widget by LinkWithin