keskiviikko 24. syyskuuta 2008

Saikulla takasin

RV 32+0

Kerkesin käydä maanantain ja tiistain takasin töissä. Tänään keskiviikkona menin taas lääkäriin, koska supistukset ei todellakaan oo laimentuneet. Kahden viikon saikun aikana niitten määrä kyllä pieneni niin, että niitä tuli vain n. 10 - 15 päivässä. Töissä niitten määrä kasvoi saman tien. Siinä työtuolissa kärvisteleminen on jotenkin aika ankeeta, kun vähän väliä haluais mennä pötkölleen eikä mikään asento oo hyvä.

Mutta täytyy kyllä tunnustaa, että myöskään työhimoja ei enää oo mitenkään aivan sairaasti. Alkaa olla sellanen olo, että olis vaan kiva olla kotona ja tehdä jotain koti- tai vauvahommia. Ja siis töitäkin on ihan kiva tehdä esim. 3 tuntia päivässä kotona verkkarit jalassa mutta ei koko päivää. Niinpä sitten varasin tosiaan uuden lääkärin, joka pisti mut saman tien takas saikulle. Kohdunsuu on edelleen kiinni ja kohdunkaulalla mittaa 2 - 3 senttiä, mutta lääkärin omienkin sanojen mukaan "turha siellä töissä on kärvistellä, että ei tässä mitään riskejä tartte ottaa". Saikkua kirjoitti 2,5 viikkoa eli äippäloman alkuun saakka.

Ja ai niin, lääkäri kuunteli myös sydänäänet (ja taas norppa monotti siihen anturiin) ja kokeili mahan päältä taas tarjonnan ja lapsiveden määrän. Vettä normaalisti ja raivotarjonnassa edelleen, which is nice.

Ei kommentteja:

Blog Widget by LinkWithin