keskiviikko 10. syyskuuta 2008

Pyöriäisen liikkeistä

RV 30+0

Uusi raja-aita jälleen ylitettiin. Enää 10 viikkoa laskettuun aikaan. Aika hurjaa...

Pienen valaan eli norpan eli pyöriäisen liikkeistä pitää kertoa pari juttua. Tyyppi on siis jo aika iso, joten liikkeensä eivät ihan aina enää tunnu kovin kivoilta. Esim. yhtenä iltana, kun asettauduin mahatyynyni kanssa oikealle kyljelle, päätti norppa ruveta hakkaamaan mua vasempaan kyljeen jollain tosi terävällä osalla. Liekö sitten ollut kyynärpää tai kantapää, mutta se ihan oikeasti jo sattui. Oli pakko mennä takasin selälleen ja oottaa, että tämä voimakastahtoinen pieni henkilö rauhottuu.

Eräänä aamuna, kun mahassa oli ihan hullua möyrintää menossa, menin Miehen selkään kiinni. Molemmat siis makasimme vasemmalle kyljellä ja valas siinä sitten meidän välissä. Mies tunsi möyrinnän omaan selkäänsä! Lapsi siis monotteli isäänsä selkään!

Ja vielä yks episodi: Muutama aamu sitten, kun loikoilin vielä sängyssä, alkoi yhteen tiettyyn kohtaan mahassa tuntua tasainen tökintä. Siis aivan metronomintarkka tasainen muksiminen yhteen ja tiettyyn samaan kohtaan. Tätä jatkui ainakin 50 iskua peräkkäin, joten päättelin sitten, että kaverilla oli hikka. Tai sitten kyseessä on erittäin rytmitajuinen pieni valas, mutta epäilen kuitenkin hikkaa.

Voi että mää jo ootan sitä, että me nähhään... Mies toivoo, että sille tulis ruskeat silmät, kun kuulemma meikäläinen on ollut niin söpö ilmestys vauvana, joten norppakin voisi sitten saada samanlaiset nappisilmät. Aika hassua, mutta ite taas aattelen koko ajan, että sillä on siniset silmät, koska isänsä on ollut niin söpö ilmestys vauvana, joten norppakin voisi sitten saada samanlaiset siniset silmät. Eli hauskasta toivotaan lapsesta toistemme näköistä.

Tää seuraava on jo aivan lällyä, mutta tulkoon nyt julki:
Sanon Miestä monesti Puluksi. Nyt on sitten perustettu Pulun ystävät rk (rekisteröity kerho), jonka jäsenistöön kuuluu vain kaksi henkilöä: norppa ja minä. Välillä pidämme sitten Pulun ystävät rekisteröidyn kerhon (yllättäviä) kokoontumisia Pulun päällä. Kyseessä on ikään kuin fanien hyökkäys, joka Pulun on sitten vain kestettävä.

2 kommenttia:

nauris kirjoitti...

Hurjaa, sehän syntyy ihan kohta!!! *liikutuksen kyyneleitä*

Pulun ystävät rk on muuten aika lutusen kuuloinen kerho. Mahtavaa toimintaa sillä ainakin on :)

Pirjo kirjoitti...

Taitaa olla pikkuisella hikka. Meidän vauveli nikottelee myös melkein päivittäin. On jo niin iso tuolla masussa, että välillä se ärsyttää, kun koko maha hytkyy.

Blog Widget by LinkWithin