tiistai 16. syyskuuta 2008

Neuvolassa taas

RV 30+6

Ja neuvolassa kävin taas. Siellä ei nykyisin tapahdu enää mitään ihmeellistä, joten Mieskään ei aina viiti tulla enää mukaan, kun kuitenkin joutuisi silloin olemaan pois töistä.

Pissatestiä ei nyt tehty, kun olin edellisellä viikolla käyny labrakokeissa (sen saikkua antaneet lääkärin lähetteestä). Mitään ei taaskaan löytynyt. Hemoglobiini oli pysynyt vakaana eli oli 128. Verenpaine about sama kuin ennenkin eli 117/80. Paino oli noussut vain 600 grammaa eli vain 154 grammaa viikossa! Erikoinen käänne, kun aiemmilla kerroilla oli aina tullut yli 600 grammaa per viikko. Ja omasta mielestäni oon syönyt herkkuja jopa enemmän kuin aiemmin, niin siltikään ei ollut paino noussut. Outoa. Kohdun korkeus oli 28 eli aika tarkkaan keskikäyrällä tai ihan hitusen sen yläpuolella.

Dopplerilla kuuntelu oli taas temppu sinänsä, koska pieni norppa hillui niin vauhdikkaasti. Aina muutaman sydämenlyönnin jälkeen vaihtoi asentoa tai potkas niin, että piti taas liikauttaa anturi uuteen paikkaan. Kun se vihdoin suostui olemaan paikoillaan sen hetken, että syke saatiin otettua, niin noin 150 se sitten oli. Sanomattakin lienee selvää, että liikkeistä sai 2 plussaa...heh. Lapsivettä normaalisti ja raivoa tarjoaa, mikä on tietty kiva. Nyt kuin sitten vaan tajuaisi pysyä noi päin eikä enää loppuaikana kääntyä toisinpäin.

Nyt vihdoin muuten myös tajusin, miten päin se pyöriäinen siellä oleilee. Eli pyllynsä on mun oikealla kyljellä ja jalat navan alla ja vasemmalla. Nyt, kun terkkari kertoi, miten päin se siellä on, niin ittekin tunnen sen käsillä ihan selvästi. Vasemmalla puolella on "tyhjää", mutta oikealla puolella ylhäällä tuntuu ihan selvä kumpu. Jotenkin niin söpöä, että se on sen pieni pylly! Ja sitä se aina välillä tunkee jotenkin hassusti ulospäin niin, että sen ihan kädellä tuntee. Ihku. :)

Ei kommentteja:

Blog Widget by LinkWithin