keskiviikko 17. syyskuuta 2008

Itkua pukkaa

RV 31+0

Irrationaaliset itkut -sarja jatkuu, järjestysnumero 6 menossa.

1. Partiolaiset
2. Tanssii tähtien kanssa
3. Sambakulkue
4. Ambulanssi

5. Käytiin kattomassa Mamma mia -elokuva, joka on muuten AIVAN SAIRAAN HUONO. Vaikka elokuvan kattominen oli melkosta kärsimystä, kun ihan oikiasti se oli niin surkia, niin onnistuin kuitenkin itkemään kerran. Ja niin oudossa kohdassa vielä, elikkä kun tuli jonkinlaisena yhteislaulu- ja -tanssikohtauksena "Dancing queen"... Mies meinas nauraa ääneen, kun tökkäsin sitä ja näytin, että kyyneleet on silmissä.

Mulla on nyt itse asiassa teoria, että kaiketi isolla ihmisjoukolla tehtävät jutut on musta jotenkin vaikuttavia (vrt. partiolaiskulkue, sambakulkue, joukkolaulukohtaus). Makes no sense, mutta kolme viidestä näyttäis siihen suuntaan.

6. Idols-karsinnoissa oli joku sellanen noin 20-vuotias vähän amishenkinen pariskunta, jotka asu jossain perähikiällä ja niillä oli alle 1-vuotias lapsi. Isä harrasti kuntosalia ja laulamista ja perheen kanssa oleilua, ja äiti kertoi, kuinka on niin ihanaa aina, kun mies hänelle laulaa, että olis hienoa, kun se pääsis jatkoon. No eipä päässyt. Kun mies tuli ulos sieltä koelauluhuoneesta ja oli aika murtunut, niin nainen (tai tyttöhän se nyt oikeestaan oli) oli vauvan kanssa ovella vastassa ja rutistivat miestä kovasti. Sitten mies kuivasi silmänsä ja sanoi: "Lähetäänkö kotia." Ja sitten ne lähti siitä kaulakkain kotia kohti. Siinä vaiheessa, kun tämä nuoren perheen isä tokaisi nuo sanat, meikällä kyynelpadot taas aukes. Toistelin Miehelle vaan itkun lomasta, että kato nyt ne sitten lähtee yhessä kotia tuon vauvan kanssa. Kato nyt ne lähtee sinne kotiin... Ne on varmaan niin onnellisia... Miehestä tää oli taas aika hauskaa, mutta itse asiassa jopa Miehellä itsellään oli havaittavissa pientä lasitusta katseessa. Jotenkin niin ihanaa se niitten perhehomma oli.

Eli näin. Irrationaaliset itkut -raporttisarja jatkuu, jahka on uutta raportoitavaa

Ei kommentteja:

Blog Widget by LinkWithin