keskiviikko 13. elokuuta 2008

3D-ultra!!!

RV 26+0

Käytiin Femedassa 3D-ultrassa ja ultraajana oli Bruno Cacciatore, josta oltiin saatu hyviä suosituksia. Kela-korvauksen jälkeen hintaa jäi tälle reissulle 165 euroa eli ihan halpaa ei ollut mutta joka sentin arvoista kyllä. Kaikki rakenteen katottiin läpi ja mitat ja muut. Ja kerrankin myös äidillä oli hienot näköalat ruutuun, koska seinällä oli iso litteä telkka, joten ei tarvinnut koittaa venyttää päätä oikealle varsinaisen ultralaitteen pikku ruudun suuntaan.

Ja heti kättelyssä, kun pieni nassu välähti taululle, näin, että Miehen ylähuulestahan on Maukalla ihan täydellinen kopio! :) Ei ole siis pitsalähetin lapsi ei. Mittausten mukaan jalat olivat jälleen lähes pari viikkoa pitemmät kuin muu ruumis, joten pitkäjalkainen tyyppi on siis tulossa. Lääkäri sai painoarvioksi 1093 g, joka oli yläkäyrällä mutta samoin olivat kaikki mitatkin, eli kuulemma pitkä lapsi on tulossa. Jos menee laskettuun aikaan saakka, niin syntymäpainoarvio olisi 4200 g, mutta lääkäri oli kyllä sitä mieltä, että voi hyvin syntyä aiemmin. Ja kun liikkeitähän tuntuu niin, että välillä oon ihan varma, että tulee nahan läpi, niin kuulemma myös liikkeet saattavat ärsyttää kohtua pullauttamaan kaverin pihalle vähän aiemmin. Mutta tietysti kaikki on spekulaatiota, eli vasta, kun on syntynyt, tiedetään, tuliko etuajassa vai ei.Kerrottiin, että halutaan tietää sukupuoli. Ja sitten meille välaytettiinkin tällainen kuva esiin ja kysyttiin, että kumpi siinä siis on. No kumpi on? Kuka näkee? :)Saatiin mukaan DVD-levyllä video, johon oli tallentunut koko ultratutkimus juuri sellaisena kuin mekin sen taululta näimme. Ja lisäksi vielä saatiin 15 still-kuvaa, joista tässä siis kolme. Kyllähän tämä aika viihtellistä puuhaa on ja siitä osataan rahastaa, mutta toisaalta oli aivan ihanaa nähdä omasta lapsesta noin selkeitä kuvia. Ja tietysti oli taas huojentavaa kuulla, että kaikki on kondiksessa. Ja toisaalta on varmaan lapsesta itsestäänkin vanhempana hienoa nähdä itsestään kuvia, kun on ollut vielä mahassa. Ainakin musta olis todella hienoa, jos musta ittestäni olis tuollasta samanlaista kuvamateriaalia olemassa.

Meikä on jo ihan rakastunut tähän meijän lapseen. Se on jo aivan perheenjäsen ja asuu meillä kotona, tosin toistaiseksi vielä meikän sisällä. Mutta aivan ihana se kyllä on. Aivan ihana.

6 kommenttia:

Jemma kirjoitti...

UPEITA kuvia! Mä myös kovasti haaveilen tuosta tutkimuksesta, mutta ei meillä ole siihen nyt varaa, joten tekemättä jää.

Ihan samanlaisissa ajatuksissa täälläkin; Miten sitä voikin rakastaa niin kovasti jotain, mikä ei ole vielä syntynytkään! No helposti kai, onhan HÄN jo olemassa, hyvin vahvasti arjessa liikkeineen läsnä :)

Tiittis kirjoitti...

Ihania kuvia :) Pitää varmaan itsekkin harkita tuota Femedaa, kun siitä on hyviä kokemuksia ollut muuallakin blogeissa.

Tiittis kirjoitti...

Niin joo, mitäs tuosta viimeisestä kuvasta oikein pitäisi päätellä...?

nauris kirjoitti...

Voi pikkuista, siellä se on jo jokseenkin valmiin näköisenä. Viimeinen kuva on kieltämättä haastava, mutta minusta se ei näytä kovin... ulokkeiselta. Anna nyt vähän vahvistusta aavisteluille ;)

Aliisa kirjoitti...

VIHJE: Kannattaa peittää kädellä kolmasosa kuvan oikeasta reunasta.

nauris kirjoitti...

Ooh, mikä valaistuminen!!! Kokeilin peittäää kolmasosan kuvan oikeasta reunasta, kuten neuvoit, ja yhtäkkiä tajusin. Pienen tytön jalkovälihän se siinä on ihan selvästi. Jee.

Blog Widget by LinkWithin