perjantai 4. heinäkuuta 2008

Vaatehulluus

RV 20+2

En saa ostaa vauvanvaatteita. En saa ostaa vauvanvaatteita.
En saa ostaa vauvanvaatteita. En saa ostaa vauvanvaatteita.
En saa ostaa vauvanvaatteita. En saa ostaa vauvanvaatteita.
En saa ostaa vauvanvaatteita. En saa ostaa vauvanvaatteita.
En saa ostaa vauvanvaatteita. En saa ostaa vauvanvaatteita.
En saa ostaa vauvanvaatteita. En saa ostaa vauvanvaatteita.

Eli sain tosiaan viikko sitten yhdeltä ystävältä kassillisen about 56-senttisiä vaatteita. Ja eräästä toisesta perheestä on myös tulossa joku laatikko. Ja sitten on tulossa vielä se vauvapakkaus Kelastakin. Eli ei MITÄÄÄÄÄÄN järkeä ostella jotain pikkaraisia vaatteita, joita Maukka kerkiää pitämään ehkä 3 viikkoa. Mutta ne on vaan niin sulosia!!! Oon laittanu ittelleni ehdon, että jos ostan jotain, sen pitää olla vähintään 62-senttinen, jotta on ees teoreettisia mahdollisuuksia, että Maukka kerkiää niitä käyttää. Jos Maukasta tulee pitkä (johon jalat ehkä viittaa plus meidän omat pituudet), niin se ehkä jo syntyessään on yli 50-senttinen, joten 56-senttiset jää lähes heti pieniksi.

Mutta mitä voi tehdä, kun löytyy esim. tällasia ihania värikkäitä vaatteita??? Kerrankin jotain kunnon värejä eikä mitään vaaleita laimeuksia. Ja sieltä löyty yks siilipukukin... Oon aivan heikkona siileihin (ja poroihin ja hirviin ja norppiin), joten olis aivan ihanaa pukea Maukalle jotain siilivaatteita. Tänään harhauduin Henkkamaukasta ostamaan yhden siilikuosisen bodyn, mutta perustelin sen tarpeen sillä, että kaikki mun bodyt on pään yli puettavia ja tää on sellasta kietasunepparimallia. Ja ostin myös yhden ruskeat housut (tai lähinnä sukkahousun näköiset). Siilien lisäksi mulla on himo pukea Maukka pelkkiin ruskeisiin tai ruskearaidallisiin tai ruskeapallokkaisiin vaatteisiin.

Mutta mää siis EN SAA ostaa nyt mitään varsinkaan ennen kuin saadaan se toinen lahjotuserä. Meillä on siinä vaiheessa kuitenkin jo neljän eri lapsen vanhoja vaatteita, joten pitäis yhdelle Maukalle riittää.

Muttaku muttaku muttaku muttaku ne on vaan niin ihania!!

PS. Terveisiä Maukalta, joka taas potkii ja vaatii lisää tilaa, kun kyyhötän tässä tietokoneella.

8 kommenttia:

Arkipurkka kirjoitti...

Nepparilliset kietaisubodyt ovat ihan parhaita! Lindexistä olen itse niitä haalinut, huippukäteviä!

Itsekin ostelin odotusaikana mieluummin vähän isompia vaatteita, en montaakaan 56-senttistä, saati 50-senttistä. Oli aika vaikea tietä, mitä pitäisi ostaa. Lähinnä ostelin sen, mitä alennuksista löysin. Vauvan synnyttyäkin vaatteita ehtii ostaa oikein hyvin ja sitten tietää paremmin koon, mistä lähteä ja millaiset vaatteet itsestä on kätevimpiä.

Meillä kävi vauvan synnyttyä niin, että piti tehdä pieni täydennys 50-senttisiin (vauva oli 48 cm syntyessään) ja ostella jonkin verran lisää 56-senttisiä, joista osa menee edelleen (lapsi nyt 2,5 kk), etenkin housut. Nyt on siirrytty 62-senttisiin bodyihin.

Nyt kun olisi kiva ostella taas uusia vaatteita, ei yksinkertaisesti tarvita mitään! :D Jonkun verran kun odotusaikana ostin niitä 62-senttisiäkin ja äitiyspakkauksen vaatteet alkavat olla nyt sopivia (pakkauksessahan ei ole juuri tätä pienemmälle vaatetta).

Ennemminkin tuntuu siltä, että näitä kaikkia ei ehditä nyt käyttää. Kaikki vaatteet eivät tosin ole käytössä osoittautuneet niin mieleisiksi ja lopulta on ne muutamat, joita enimmäkseen haluaisi käyttää. Niin kuin ne kietaisubodyt, niitä ostin nyt lisääkin.

Arkipurkka kirjoitti...

Siileistä vielä. Lindexsissä on nyt sellaisia vaaleahkon vihreitä nepparikietaisubodeja, joissa on valkoisia siilejä! Seassa myös sieniä, pupuja jne. Hetihän sellainen piti ostaa!

Jemma kirjoitti...

Mä en ole vielä yrittänyt hillitä itseäni noiden vaateostosten kanssa, lähinnä kai siksi että tälle vauvalle on olemassa vain kaksi serkkua, joista toinen on jo neljävuotias eikä vauva-ajan vaatteita ole tallella. Toiselta serkulta varmaan jotain on, mutta siis ylipäätään veikkaan että lahjoitusvaatteita ei kamalasti olisi tulossa. Otan kyllä kaiken vastaan mitä annetaan, ei sillä.

Mutta meillä on ihan sama innostus noihin eläimiin, tällä viikolla todellakin oli ostettava H&M:stä velouriset potkuhousut kun niissä oli hellyttävä siili. Mieskään ei marmattanut ne nähdessään :)

Anonyymi kirjoitti...

Hassua kun lahetin mun vaateostos-meilin sulle ennekuin luin taman postauksen. Kysyin siis, etta minkalaisia vauvanvaateita haluat mun katsastavan kun oon menossa "niihin outletteihin". No taman jutun ja sun meilin perusteella on nyt harvinaisen selva kuva siita mita kantsii ostaa!

-Silverthorne-

Sinirastas kirjoitti...

Blogissani on sinulle huomionosoitus!

nauris kirjoitti...

Polarn o. pyretin vaatteet on meikäläisenkin mielestä ihania, mutta lindexissäkin tosiaan on aika hyvä valikoima retrohenkisiä kirkasvärisiä vaatteita.

Tää oli sulta hyvä postaus, sain itsekin vinkkejä, mitä Maukalle voi hankkia lahjaksi sitten, kun se on syntynyt.

p.s. hirvet on mahtavia!

Pompon äiti kirjoitti...

Turussa lasten vaatteita shoppaillessa törmäsin aivan ihanaan retrohenkiseen siilitakkiin ja sinun blogitekstisi tuli mieleeni. Siilikankaasta oli valmistettu myös kivan erilaisia lakanoita. Laitan tähän linkin noihin, vaikket vaatteita tms. Maukalle tarvitsisikaan ;)

www.baobabbaby.com ---> valmistajista Punainen norsu

nauris kirjoitti...

Mahtava linkki pompon äidiltä! Kiitos! Kuolasin noita baobababyn vaatteita tietsikan näyttö huurussa. Punaisen norsun vaatteet kolahtavat ainakin näin 70-luvulla syntyneeseen. :P

Sisukas.net-nettikauppa myy myös ihania nykyisin n. kolmekymppisiin kolahtavia lastenvaatteita. Valikoimissa on tosin enemmän rock-henkisiä tuotteita. Klikkaa valmistajista esim. Småfolk, IdaT tai Ej Sikke Lej. I-ha-nii!

Blog Widget by LinkWithin