tiistai 8. heinäkuuta 2008

Stowfordin autuus

RV 20+6

Tulin Ouluun äitini luokse pariksi päiväksi. Teinkin oikein varsinaisen ekoteon eli lämmitin aamupäivällä sähkösaunan ihan pelkästään itseäni varten. Pääsen niin harvoin saunaan, että päätin nauttia mahdollisuudesta, joka nyt aukeni. Ja ah, mitä onnea oli maata lauteilla ja juoda jääkylmää low alcohol -Stowfordia!

Toi 0,5-prossanen Stowford (joka oli muuten pari kuukautta sitten vielä 1-prossanen) on parasta, mitä alkoholia karttava ihminen voi saada juodakseen. Se on oikeasti melkein yhtä hyvää kuin tavallinen Stowford. Voisin aivan helposti kiskoa tota alkoholillisen siidun sijaan silloinkin, kun en oo raskaana. Toi LA-Stowford voittaa maussa monet normaalit alkoholilliset siidut esim. kaikki Kopparbergit, Upciderit, Rekorderligit ja Golden Capit. Fizzeistä voitolle jää vaan perinteinen dry Fizz.

Muista Alkon alkottomista tuotteista olen testannut nämä:
Inglenook St. Regis Chardonnay (vähän omituinen ja teollinen sivumaku)
Ebony Vale Chardonnay (itse asiassa aika hyvä, jopa ruokaviininä menee)
Schloss Boosenburg Mousseux (todella hyvä, suurin osa edes vähän päihtyneistä ihmisistä ei tietäisi juovansa alkoholitonta kuoharia eikä suuri osa selvistäkään ihmisistä)

Stowfordin kuten näitten muittenkin ongelma on se, että niitä varten pitää mennä Alkoon asti. Alkoholittomista marketeissa myytävistä siiduista oon kokeillu muutamaa perinteistä merkkiä (Golden Cap jne.) ja ne on kaikki aivan karseita sokeriliemiä. Mieluummin juon vissyä.

Mutta ah, tuota Stowfordiahan voisi vetää vaikka neljä, ja silloinkin pääsis vasta puolikkaaseen ravintola-annokseen. Tosin siis en oo koskaan juonut niitä kahta enempää, koska ei makeaa mahan täydeltä. :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kyllä tuota siideriä kaupoistakin löytyy, cittarin valikoimisa ainakin täällä turussa!

Aliisa kirjoitti...

Meikäläinen on autoton kaupunkilainen, joten marketteihin pääsen noin kerran vuodessa. Pyörä- tai kävelymatkan päässä olevista kaupoista isoin on S-market ja siellä ei tätä autuuden Stowfordia valitettavasti ole...

Pirjo kirjoitti...

Heippa! Tulin kurkistamaan tänne, ja täältähän löytyy ens viikonlopun maistettavat :) Tuo Stowford on kyllä ollut kesän pelastus! Kerran maistoin Finnaquan Apple Pie-siideriä (alkoholitonta), siinä oli sitten ihan vastakohta. Kamalan makeeta litkua, makua ei oikein voi millään kuvailla... Takahampaat suli varmaan sitä juodessa. Tulihan maistettua ;)

Blog Widget by LinkWithin