maanantai 7. heinäkuuta 2008

Maha kasvaa ja karvottuu

RV 20+5

Maha on vihdoin lähtenyt vähän kasvamaan ja näytän jo enemmän siltä, että oon ihan oikeasti raskaana. Tässä kuvat sunnuntailta eli RV:ltä 20+4:
Otin nyt sitten ihastuttavan lähikuvan myös mun mahan karvoituksesta: How lovely is that? :) Onneks ei sentään oo mustaa karvaa.
Ja ai niin navasta vielä sen verran, että sen keskikohta on muuttunut omituisen pehmoiseksi ja vähän ulkonevaksi. Joko se napa sieltä muka kohta pullahtaa?! Ja inhottavasti yskiessä napaan sattuu ja nipistelee. Tuntuu lähinnä siltä, että millä tahansa yskäsyllä koko napa repeää! Tuli mieleen, että koska sappirakkoleikkauksen jäljiltä navassa on arpi, niin sen alla tietty voi olla jotain kiinnikkeitä, joiden on pakko repeillä jossain vaiheessa. Ainakin kyljemmässä olleet tähystysreiät nipistelivät aiemmin luultavasti samasta syystä. Tosin kyljessä nipistely ei ollu niin ällöä kuin navassa. Napa kun ainakin mulle on jotenkin yksityinen ja herkkä paikka. Sen sorkkiminenkin tuntuu siltä kuin kaivaisi omaa suolistoa tai sinnepäin. Hitusen ällöttää ajatus, että se sieltä pullahtaa esiin, ja varsinkin se, että sitä ennen arven mahdollisten kiinnikkeiden pitää jotenkin revetä...yök.

Ei kommentteja:

Blog Widget by LinkWithin