maanantai 30. kesäkuuta 2008

Rakenneultran kuulumiset

RV 19+5

Tänään oli sitten se odotettu ja vähän pelättykin rakenneultra. Ja mitä sieltä näkyikään: aivan täydellisesti kehittynyt pieni Maukka! Uskomattoman tarkasti saatiin tutkittua ja mitattua kaikenmaailman pikkuaivot, sydämen eteiset ja kammiot, munuaisaltaat ynnä muut. Varmaan viitisentoista erilaista mittaa otettiin. Kaikki rakenteen näyttivät erittäin normaalisti kehittyneiltä.

Otettiin myös ympärysmittoja iän määrittämiseksi: korvasta korvaan, päänympärys ja vyötärönympärys. Näitten mukaan Maukan ikä olisi RV 19+1 tai 19+3. Mutta sitten mitattiin reisiluu, jonka mukaan ikää olisikin jo RV 20+5!!! Eli huippupitkät jalat muuhun ruumiseen verrattuna. Ultraava kätilö naureskelikin, että täällähän on pitkäkoipinen kaveri. No siinäpä Maukka tulee ihan isäänsä, joka on pitkäraajainen rimpula. Ja eipä äidilläänkään nyt ihan töpöjalat oot. Lopulliseksi iäksi koneet laski RV 20+0 eli nyt sitten oltais taas siinä mun alunperin ite ajattelemassa (ja varhaisultran määrittämässä) iässä eli 2 päivää kalenteria edellä. Kalenteri-iänhän noi laskee 28-päiväsen kierron mukaan, mulla taas on vähän lyhyempi. Mutta niskapoimu-ultran mukaanhan mentiin kalenteripäivinä, joten kalenterin mukaan saatua laskettua aikaa ei muutettu. Ja eipä sitä näin parin päivän takia oltais muutettu muutenkaan. Kuulemma pitää olla viis päivää tai yli heittoa, jotta ns. virallista laskettua aikaa lähetään muuttamaan.

Ultraaja sitten saatuaan kaikki oleelliset tarkistettua kysäs hauskasti, että olikos teillä jotain muuta vielä mielessä. Tähän sitten vastasin, että no oisko siellä jotain haaroväliä näkynyt missään vaiheessa. Ultraaja sanoi sitten, että noh että tää tyyppi on täällä niin monella mutkalla, että kovin hyvää näkymää en oo saanut, mutta sanottasko näin, että ei siellä ainakaan mitään roikkuvaa oo näkynyt missään vaiheessa. "Että jos olis ihan pakko vastata jotain, niin sanoisin, että säihkysäärinen tyttö olis tulossa." Mutta sanoi kuitenkin vielä perään, että mitään vetoa ei kuitenkaan lähtis tässä vaiheessa lyömään, mutta toisaalta mitään kunnon pippeliäkään ei oo näkynyt.

Oli muuten vielä ihan superkiva ultraaja, kun oli napannut meille vielä kaks kuvaakin. Normaalisti antavat vain yhden. :) Ja tässähän nämä:Jalkaterät tuntuu jotenkin tosi isoilta, kun niitten pituus on 3 cm! Koko Maukka päästä varpaisiin on noin 20 cm. Eipä ihme, että liikkeet ja potkut tuntuu niin kovasti pitkin päivää, kun kerta noin iso pitkäkoipinen roikale, jolla on vielä noin isot jalkapohjat, asustelee meikän sisuksissa!
Painoa muuten olisi nyt 337 grammaa, eli ihan hippiäinen se ei enää ole. :)

Mutta siis elämme nyt edelleen jonkinlaisessa epätietoisuudessa, että kumpi tulee. Mies on aivan varma, että se on nyt tyttö. Ja tytön puoleen kallistunu minäkin, tosin ehkä prosentein 70/30.

Nyt tässä sitten on mietitty, että voidaanko me vielä sanoa Maukkaa Maukaksi vai pitäiskö vaihtaa siihen ajatellun tytön nimen lempinimeen, joka olis Norppa. Tänään on sitten puhuttu Maukasta ja Norpasta ja Pitkäkoivesta ja vaikka mistä. Ja vähän väliä vilkuiltu niitä ihania ultrakuvia. :)

1 kommentti:

nauris kirjoitti...

Mukavaa, että Maukka-Norpalla on kaikki kunnossa. Te elätte kyllä nyt ihanaa aikaa, esikoisen odotusta. Se ei unohdu ikinä.

Blog Widget by LinkWithin