maanantai 9. kesäkuuta 2008

Maukka potkii!

RV 16+5

Taas on aika hujahtanut siivillä. Itse asiassa muuta varsinaista uutista ei olekaan kuin se, että tunsin perjantaiaamuna (RV 16+2) ensimmäiset Maukan liikkeet ihan 100-prosenttisella varmuudella! Aiemmin on ollu jotain epämäärästä kuplintaa, mutta nyt, kun makasin sängyssä selällään läppäri sylissä, niin yhtäkkiä tunsin vasemmalla puolella ihan kuin joku olis työntäny kevyesti sormella mahan sisältä pintaan päin kaks kertaa. Tosi hassulta tuntu. Se oli varmaan sitten Maukan jalka tai saattoihan se olla jopa sen pää tai pylly, kun ei se varmaan vielä niin iso kaveri oo. Mutta aika vinhaa. Ja tuntemukset oli vielä vasemmalla puolella, niinku ultrassa arveltiinkin, koska istukka oli np-ultrassa siis oikealla puolella.

Maha on pullistunut ihan urakalla. Lähden tänä iltana takasin kotia kohti (about 20 tuntia lentokoneessa, jes), joten uutta mahakuvaa pukkaa sitten heti, kun keretään ottamaan.

Löysin täältä vielä yhdet capri-farkut, joissa ei oo mitään resorivirityksiä, mutta lowcut vyötärö on joustava eikä oo nappeja eikä muita remeleitä. Nää istuu itse asiassa aivan mielettömän hyvin, tosin hintaakin oli 68 dollaria. Maukalla hairahduin ostamaan pari ruskee-valko-sävystä vaatetta BabyGapistä... En vaan millään voinut vastustaa. Ja tietysti oli pakko ostaa myös Stanford-t-paita, kun täällä kerta ollaan. :)

On kyllä outoa, että niihin pieniin vaatteisiin tulee vielä jotain täytettä loppuvuodesta. Välillä oon haaveillen katellu niitä pikkaraisia vaatteita ja ajatellut, miltä Maukka sitte näyttää ne päällä.

Yks juttu muuten mielialoista: Pikkasen meinaa olla itku herkässä oli mikä tunnetila tahansa. Jos menee hermot, tulee kyyneleet silmiin, jos nauraa, tulee kyyneleet silmiin, jos vähänkin liikuttuu, niin silloin vaarana on jo suden ulvonta... Millekään partiolaisille tai vastaaville en kuitenkaan tällä puolella palloa oo itkenyt.

Oon nyt viimestä työpäivää työhuoneessa ihan silmät ristissä, kun pakkasin melkein kolmeen saakka, kun huone piti tietty luovuttaa jo aamulla. Pikkasen jännittää, että miten mun laukun käy, kun BA:lla saa ruumaan pistää Atlantin ylityksillä 2 x 23 kg, mutta mulla on vaan yks laukku, joka ehkä painaa nyt yli 23 kg... Menee kyllä hermot, jos pitää ruveta kentältä ostamaan jotain lisälaukkua, johon joutuu purkamaan osan, jotta pysyy laukun paino alle 23 kilon. Noh, täytyy koittaa nostaa se laukku jotenkin vähän yli sen puntarikohdan, jotta ei rävähdä välttämättä isoimmat mahdollisimmat lukemat ruutuun... Aiemmin oli BA:llakin Atlantin ylityksillä 2 x 32 kg, mutta pienensivät sen nyt 2 x 23 kiloon.

Eipä muuta tällä erää. Seuraavat postaukset sitte taas Suomesta. Maukalta terveisiä! :)

2 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Onnittelut ekoista potkuista =) kohta se Maukka jytää jo niin, että koko masu heiluu.

Cazze kirjoitti...

Onnea ensimmäisistä liikkeistä! Eikä mitään paineita vaatteiden ostamisesta, täällä Suomessa valikoima on värhän turhankin heppoinen, mukavista ja istuvista äitiyshousuista voi vähän enemmän maksaakin!

Blog Widget by LinkWithin