torstai 8. toukokuuta 2008

Vielä lisäkuulumisia neuvolasta

RV 12+3

Jotenkin sykkeet pyöri näemmä mielessä eilen kuitenkin niin paljon, että unohdin kertoa vielä yhteen toiseenkin eritteeseen liittyvät neuvolakuulumiset elikkä pissakuulumiset. :D Neuvolaan mennessä pitää siis joka kerta käydä antamassa näytevessassa pissanäyte. Nyt tein sen ekan kerran. Kattoivat jollain pikatestillä saman tien, että ei proteiinia eikä glukoosia, kuten ei pitäiskään olla. Ja myös jollain pikatestillä vilkaisivat, että ei myöskään bakteereja, eli ei viittausta virtsatietulehdukseen.

Hauskasti terkka sitten selitti, että joskus proteiiniä voi tulla virtsaan vähän siksi, että aika läheltä valuu valkovuotoa joukkoon, kun "ethän sää nyt pysty tietoisesti tukkimaan toista reikää ja päästämään toisesta". Hehe, no enpä niin. Mutta tosiaan vasta isoihin proteiinimääriin puututaan, koska silloin ne voi olla merkki jostain, en kylläkään tiedä mistä. Ja siitä virtsatietulehduksesta sanoi sen verran, että kun raskaana pissattaa muutenkin melkein koko ajan, niin voi helposti jäädä huomaamatta, että onkin itse asiassa virtsatietulehdus. Tell me about it! Joka yö käyn vessassa 3 - 4 kertaa. Aivan raivostuttaa herätä, että voi jumankekka TAAS on pissahätä. Sitten tiristät siellä jonkun lusikallisen, minkä jälkeen tulee olo, että tsiisus tämän takiako nousin sängystä. Mutta ärsyttää siis todella, että en oo nukkunu viikkokausiin enää kokonaisia öitä. Liekö sitten luonnon tapa valmistella siihen varsinaiseen unettomaan jaksoon, kun ipana tulee maailmaan. Kuulemma ei vuoteen tai kahteen nukuta sitte pätkätöntä yötä koko perheessä...

1 kommentti:

Sanna kirjoitti...

Nukutaan kyllä ;-) meillä muksut on nukkuneet yönsä kolmekuisesta. Lapset on niin erilaisia. Mutta siis tota öisin vessassa ramppaamista tulin kommentoimaan, että todennäköisesti kohtu on nyt sen verran kasvanut että painaa rakkoa kokoajan. Kunhan vähän kasvaa lisää ja nousee ylemmäs niin todnäk painaa vähemmän. Mutta varmasti joudut silti öisin vessassa käymään... ainakin kerran. Jaksuja =)

Blog Widget by LinkWithin