torstai 29. toukokuuta 2008

Vaateostoksia

RV 15+0

Työpäivät viuhuu niin vauhdilla, etten oo kerinnyt kirjoitella. Viikonloppuna oli pakko käydä ostamassa ittelle ekat mammahousut, kun omat farkut kävi niin ahistaviksi. Jos istuin normaalisti, oli pakko avata remeleitä. Jos pidin remelit kiinni, piti rönöttää takakenossa. Eli painelin sitten Gapiin ja ostin noin 40 dollarilla ittelleni tollaset half-panel-housut, joissa resori ei mee ihan ylös asti. Vessassa etin käsillä edelleen vetoketjua, kunnes tajuan, että näähän vedetään jalasta tosiaan kuin verkkarit...hehe. Onneks nää on jalassa todella normaalien farkkujen näköset - kunhan vaan ei vilauta tota resoria. (Sorkke kuvan laatu, mutta se on otettu hotlan vessan peilistä.)
Eilen sitten kävin yhellä mallilla, jossa oli Gap outlet, josta sitten oli ihan pakko ostaa Maukalle eka vaate. BabyGapissä on aina aivan ihania juttuja, ja noissa outleteissa hinnat about 5 - 10 dollaria per vaate, joten siitä, kun ottaa vielä pois noin 35 %, niin saa eurot, eli eipä maksa juuri mitään. Melkein rupesin itkemään siellä Gapissä, kun bongasin ton paidan. (En ookaan hetkeen saanu näitä liikutuskohtauksia.) Se on vähän niinku tuliainen Miehelle samalla, hih. Koko on 3 - 6 months, koska ihan pieniä on tuskin järkeä hankkia. Ja kun oon ostellu kavereitten vauvoille juttuja jenkeistä ennenkin, niin täällä tuntuu olevan jotenkin tosi pienet vauvojen koot, mikä on sinäänsä vähän outoa, kun aikuiset taas on ihan jättejä. Mutta eikö oo ihku! :)
En malta oottaa, että Maukan hilluminen alkaa tuntua. Illalla nukkumaan mennessä silittelen mahaa ja juttelen Maukalle. Ehkä vähän hullua, mutta musta on jotenkin aivan ihanaa, että Maukka on mun kanssa täällä reissussa. :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Samanlainen paivapeitto sulla kuin Bostonissa. Sullahan on siella tosi kotoista. :) Kerrankin saat ostella omalle vauvalle vaatteita. Ihanaa.

nauris kirjoitti...

Lutunen body :)

Blog Widget by LinkWithin