maanantai 12. toukokuuta 2008

Uutta itkua putkeen...

RV 13+0

Eilen märy yllätti taas todella odottamattomassa tilanteessa. Katoin Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaa, ja Maria Lund ja Mikko Ahti aloittivat cha chan. Kyseessähän on varsin iloinen tanssi, jota tanssitaan hymy huulilla. Ei siis mitenkään dramaattisesti tunnelmoida tai muuta vastaavaa. Mutta Maria Lund näytti vaan niin iloiselta ja näytti niin kovasti nauttivan tanssimisesta, että ei monta sekuntia mennyt, kun meikä rupes märiseen. Mies taas naureskeli, että voi että sää oot sekasin, kun meikä koitti märisemisen välistä selostaa, että kun se Maria Lund näyttää vaan niin iloiselta... Sitten tajusin ittekin, kuinka vammaselta tää mahtaa kuulostaa ja näyttää, joten itkun sekaan rupesin nauramaan. Tää omituinen itkunauruun tukehtuminen kesti sitten sen verran, että koko cha cha meni multa käytännössä ohi. Että silleen. :)

Huomenna tiistaina on muuten se niskapoimu-ultra. Kai tää on jotain itsesuojelua, kun mietin koko ajan, että ultrassa voi näkyä myös joku kuollut kökkö eikä sätkivä ihmisen näköinen Maukka. (Maukka on kaiketi nyt sitten se "virallinen" työnimi, koska sillä nimellä me täällä kotona kuitenkin koko ajan puhutaan.)

Mahaa tarkkailin viikonloppuna, ja musta (ja myös Miehestä) näyttää siltä, että maha on entisestään kasvanut. Jee! :)

Ja vielä yks juttu: En oo koskaan oikein tajunnut, että mitä se närästys oikein on. Äsken kävin kaupungilla asioilla ja samalla söin lounaaksi sushia. Musta tuntuu, että se makunystyröiden "puhdistamiseen" tarkoitettu inkivääri aiheuttaa mulle nyt ehkä närästystä. Ainakin mulla jotenkin tossa torvessa silleen ihmeellisesti polttelee, ja inkiväärin maku palailee suuhun. Vedin äsken ison lasin maitoa, mikä näemmä lopetti sen polttelun. Mutta ehkä tämä siis oli nyt närästystä?

Ei kommentteja:

Blog Widget by LinkWithin