sunnuntai 18. toukokuuta 2008

Tissit, tosi isot tissit

RV 13+4

Toi otsikossa oleva palindromi on yhden miespuolisen ystäväni luoma. Luomistyö on jo vuosia vanha mutta sopii hyvin tämän viikon tapahtumiin: kävin nimittäin ostamassa isompia rintsikoita. Normaalisti käytän kokoa 80B tai rinnakkaiskokoa 75C. Nyt sitten piti kuppikokoa kasvattaa yhdellä, joten mallista riippuen sopivaksi osottautuivat koot 80C ja rinnakkaiskoko 75D. Siis D!! Nehän näyttääkin ihan lehmän rintaliiveiltä pyykkitelineessä roikkuessaan! Kuppiin saa melkein pään! Mieskin vähän naureskeli, kun ripusti pyykkiä, että onko nää nyt niitä isompia.. hehe... hihi... hehe... :D

Oksusta sen verran, että kerkesin jo ilakoida oksun loppumisesta, mutta heti keskiviikkoaamuna tuli bulgarian jugurtti (sinäkin Brutukseni?) kaarella takaisin noin 5 minuuttia syönnin jälkeen. Oksun jälkeen olo oli kuitenkin ihan ok, joten uskalsin lähteä 7.07 lähtevään junaan. Perjantaiaamuna, kun oli onneksi kotityöpäivä, tuli jugu ja leipä ylös oikein siis ryöpyllä. Rupes tunkemaan painovoimaa vastaan, vaikka olin pystyssä seisaallaan! Mutta senkin session jälkeen oli aika pian kuitenkin ihan hyvä olo, että teki mieli syödä jo jotain muuta. Itse asiassa oksentaminen on musta ihan ok (ei nyt ehkä kivointa maailmassa muttei kauheintakaan), kunhan vaan sen jälkeinen olo olis hyvä. Kyllä on vissi ero olossa näitten nykyisten oksujen jälkeen, kun vertaa siihen varsinaiseen pahoinvoinnin jaksoon, kun ruuan ajatteleminen saati sitten näkeminen tai haistaminen sai voimaan uudelleen pahoin. Kun pelkät ruuan kuvatkin lehdissä saivat juoksemaan vessaan. Nyt onneksi siis ruokaa tekee mieli uudestaan viimeistään puolen tunnin sisään oksusta.

Tällä viikolla olin Helsingissä 2 päivää putkeen, samoin edellisellä viikolla. Molempina viikkoina oon huomannu, että parin 11-tuntisen työpäivän vetäminen putkeen imee musta mehut ihan totaalisesti. Molempien reissujen jälkeen seuraava kotityöpäivä on mennyt lähes harakoille, kun oon ollu ihan sipissä ja nukkunut päiväunia. Eli kaiketi Maukka imee meikästä sen verran mehuja, että heti tulee takapakkia, kun vähän menee kiireemmäksi ja raskaammaksi joku päivä.

Ja maha kasvaa näemmä nyt sitten ihan oikeasti. Lähen maanantaiaamuna (tai tarkemmin aamuyöstä, kun taksi tulee jo klo 5.20) kolmeksi viikoksi Amerikkaan työmatkalle ja oon melko epätoivosena sovitellut sopivia työvaatteita Kalifornian lämpöön. Yhdet suorat housut mahtuu jalkaan ja yhden farkut. Kaks hametta menee niin, että vyötärö jää vähän ylemmäksi eli helma jaa vähän lyhyemmäksi. Noh, täytyy koittaa keritä shoppailemaan ja nauttimaan halvasta dollarista.
Tossa alemmassa kuvassa mahan pyöreys näkyy vähän paremmin, kun näkyy seinää vasten piirtyvä omituinen mutka mahassa.

Pissalla käymisestä on tullut nyt jo sen luokan harrastus, että jahka parin tunnin päästä pääsen tekemään nettitsekkauksen, niin täytyy bookata ittelleen huomisen koneisiin käytäväpaikat, koska käyn luultavasti noin kerran tunnissa pissalla. No eipä tule veritulppaa, kun juoksentelee käytävillä. Mutta jo ihan vieruskaveriakin ajatellen on hyvä ottaa käytäväpaikka, koska naapurilla saattaa mennä hermot siinä vaiheessa, kun lähen yhettätoista kertaa vessaan...

Maukasta muuten sen verran, että jännästi on tullut ultran jälkeen monta kertaa mieleen, kuinka ihana se on. Siis ihana. Sitten oon miettiny, että miten voin pitää sitä niin ihanana, kun näin vaan harmaan viuhahduksen sen 10-senttisestä ruumiista, mutta ihana se kyllä silti on. Ja varmaan aika kivakin. :) Aivan ihku! :)

2 kommenttia:

nauris kirjoitti...

Mä muistan, kuinka hurjalta tuntui, kun raskausaikana kuppikoko kasvoi ensin yhdellä kirjaimella ja imetysaikana vielä toisella. Ne OLI pään kokoiset :I Tosin vain aluksi, kun rintojen turvotus laski maidon nousun tasaannuttua. Imetyksen loputtua rinnat kutistuivat jotakuinkin alkuperäiseen kokoonsa. Mies kutsuu niitä vieläkin joskus nimellä 'transformerit'. :)

Tiittis kirjoitti...

No ihan varmaan on ihana :) Ja on muuten toi mahakin. Mul on joku fiksaatio raskausmahoista, mutta ihku on! :)

Blog Widget by LinkWithin