tiistai 25. maaliskuuta 2008

Yrjöä ja tuhrua

RV 5+6

No niin, ollaan siirrytty ns. kahden aamiaisen järjestelmään. Ensin syön jotain, mitä millään voisin ylipäätään kuvitella syöväni, sitten yrjöän sen pois, ja sitten syön toisiks parasta vaihtoehtoa, jota sitten koitan väkisin pidätellä sisällä. Eilinen pääsiäismaanantai meni melkein kokonaan peiton alla horkan (päällä pitkähihainen trikoopaita, fleece ja toppaliivi ja koko tyttö peiton alla sohvalla) ja muutenkin surkean olon takia. Vetelin koko päivän vuorotellen tuc-keksejä, viinirypäleitä, ja jäistä puolukkapirtelöä. Yhteen väliin sain menemään 2 paahtoleipää, mikä oli voitto. :)

Laitoin jo maanantai-iltana esimiehelle meiliä, että mulla on jotain mahatautia, että voi olla, etten uskalla hypätä tiistaiaamuna junaan vaan pidän kotityöpäivän. Ja tänä aamuna laitoin meiliä, että en siis hypännyt junaan. Onneksi tässä ammatissa teen muutenkin paljon kotityöpäiviä, joten voin ottaa aamut rauhallisemmin. Onneksi ei tällä kertaa ollu mitään tulenpalavaa Helsingissä. Täytyy jatkossa kattoa kuitenkin, että miten tää etenee, että jos vaikka tunnustaisin pomolle, niin ei tarttis keksiä näitä valheita. Kuitenkaan kokosairaslomalle en haluais, kun kuitenkin iltapäivällä oon jo ihan iskussa.

Ja vielä yks juttu: Nyt jo neljänä aamuna on tullut ruskeaa tuhrua. Illalla ei kuitenkaan mitään. Tän kanssa on kaiketi vaan elettävä. Toisaalta niin kauan, kun on ruskeaa eikä punaista, niin koitan pysyä rauhallisena.

Ja vielä yks toinenkin juttu: Neuvolan täti soitti, kun olin viime viikolla jättänyt vastaajaan viestin. Mulla on eka neuvola maanantaina 14.4. Saan jotain esitietokaavakkeita kotiin täytettäväksi sitä ennen. Jee! Oon siis nyt virallisesti raskaana! :)

2 kommenttia:

Weetuksen mama kirjoitti...

Onneksi olkoon! Kokeile myös sellaista blandista johon laitat puolet piimää ja puolet jotain vaihtoehtoa niistä valion marjakeitoista. Mä vedin yrjökaudella tota, on helppoa, raikasta ja paljon parempaa miltä kuulostaa.

E kirjoitti...

noi sun olot kuulostaa niiiiin tutuilta :) itellä alko huonovointisuus 6. viikolla ja nyt on 10. raskausviikko menossa. tän olon loppumisesta ei vielä oo merkkejä, mutta parina päivänä ruoka on sentään maistunut vähän paremmin.

kahden aamiaisen taktiikka ja raikkaat jutut ovat kanssa pop. kiitos muuten pirtelövinkistä :)
itse teen tuttavuutta vessanpöntön kanssa oksujen muodossa aamuisin, mutta yllättävän hyvin sitä on sit selvinnyt töihin. rakas mieheni naureskelee, että oon nykyään tehokas herätyskello, kun hän heräilee aamuisin yrjöääniin ja tarjoilemaan omenamehua vessan lattialle.

mulla tää on selkeesti ollu aamupahoinvointia ja iltaisin kevyttä huonovointisuutta. painon putoaminen harmittaa (kuukaudessa -4kg), mutta tänään söin jo 6 omar-toffeeta :)

tsemppiä pahoinvointeihin ja onnellista odotusta!

Blog Widget by LinkWithin