lauantai 15. maaliskuuta 2008

Vielä yks juttu

Joistain blogeista oon lukenu, että jotkut SÄÄSTÄÄ plussaraskaustestejä. Siis minkä helkkarin takia? Säästääkö nää ihmiset myös esim. käytettyjä terveyssiteitä tai tops-puikkoja??? Joku sanoi jopa muutossa pakanneensa mukaan vanhat raskaustestit. Siis WTF?! Ite todellakin heitin roskin heti tarkastuksen jälkeen. Tosin ekasta otin valokuvan (niinku tein tammikuussakin) ihan vaan siltä varalta, että tartten muutaman päivän päästä varmistuksen, että todellakin sain plussan. Nimittäin taas tuntuu vähän samalta kuin viimeksikin, eli siis ihan kuin olisin nähnyt telkasta, että joku teki raskaustestin. :D

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

En mäkään noita ole säästellyt, enkä edes valokuvannut. :) Noi 5- ja 3-vuotiaat aika hyvin muistuttaa siitä plussasta. Tää vatsassa oleva kolmas rv 12+1 on vielä jotenkin epätodellisempi muistuttaja, mutta eiköhän sekin mielessä pysy ilman testiä. Mutta hei, jos joku haluaa niitä testejä säästellä, niin anna niiden säästää.
chaska

Aliisa kirjoitti...

Joo toki annan, kun käsittääkseni ihmiset saa tässä maailmassa tehdä ihan, mitä ne tykkää. Mutta henk. koht. en todellakaan pysty ymmärtämään halua säästää raskaustestejä tai muutakaan, minkä päällä on joskus ollut jotain omaa tai toisen eritettä.

Anonyymi kirjoitti...

Hmm, voihan se tietty olla jonkun mielestä kiva muisto. Mutta jos ajattelee niin päin, että olisiko itse kiinnostunut näkemään ensimerkkiä itsestään äidin pissatikun muodossa, niin ehkä ei...

niin ja tietysti onnittelut! Suurin todennäköisyys on kuitenkin sillä, että kaikki menee loppuun asti hyvin! Reilun viikon päästä voi tehdä jo kurkkauksen ultrassa ja sykkeen löytyminen on aina rauhoittanut ainakin omaa mieltä.

orava kirjoitti...

Mulla on mun vuodentakainen plussatikku tallella! Siirtyi uuteen asuntookin muuton yhteydessä. ;-)Eiköhän se jossain vaiheessa roskikseen mee, kun tuu poitsu tosta kasvaa!

orava kirjoitti...

Niin ja tosiaan suuren suuret onnittelut plussasta!

Anniina kirjoitti...

Kyllä mäkin säästin positiiviset testit, en tosin tiedä että miksi... Enpä varmaan ikuisiksi ajoiksi niitä olisi säästänyt, mutta jotenkin se vaan oli kiva muisto. Jokainen tekee tyylillään, mä en näe testien säästämisessä mitään ihmeellistä.

Anniina kirjoitti...

...niin ja ei, en säästä siteitä tai tops-puikkoja, usko tai älä.

Blog Widget by LinkWithin