perjantai 21. maaliskuuta 2008

Laidasta laitaan

RV 5+2

Toissailtana vedin ekat kunnon friikkikohtaukset. Nimittäin yhtäkkiä rupes aivan hillittömästi ahistamaan se, että mun ruumiissa tapahtuu juttuja, joita en voi ite kontrolloida. Toivoin jopa jo, että tämä koko homma loppuis ja saisin itteni takasin. Puolittain itkin ja ruikutin Miehellekin, joka oli aivan ihana ja sano pelkästään oikeita sanoja, vaikka jatkoin ja jatkoin ja keksin vaikka mitä älyttömyyksiä. Kaikki se Mies-pulu vaan kumos ja oli ihan sitä mieltä, että tää on vaan ihan mahtavaa ja että musta tulee entistäkin ihanampi vaan ja on niin jännää nähä, millanen on meijän sekotus, ja se onkin varmasti aivan ihana, ja elämä on varmasti erilaista mutta niin paljon parempaa kuin ikinä vois kuvitella. Ja että kuulemma saan ruikuttaa ihan niin paljon, ku vaan haluan, ja Mies kyllä jaksaa kuunnella. Noh, tää sessio sitten vähän helpotti. :)

Eilisaamuna pelkäsin taas jo tuttuun tyyliin, että voi että jos tää meneekin kesken. Eilen torstaina oli muuten se päivä, kun viime kerralla tuli ekan kerran tuhrua. Mutta eipä tullut eikä tänäänkään, joten ainakin siinä mielessä ollaan voitolla edelliskerrasta. Jee!! Tosin nausea ei eilen eikä tänään oo ollu yhtään sellanen kuin alkuviikosta, mitä tietty taas pelkään, että ahaa, kaikki on siis loppunu.

Koitin parina päivänä jo soitella neuvolaankin ja varata ekaa aikaa, mutta soittoaikana klo 12 - 13 molempina päivinä sain kuulla vaan vastaajaa, jossa kehotettiin soittamaan "soittoaikana kello 12:n ja 13:n välillä". No silloinhan mää just soitin!!?? Noh, ehkä pienen neuvolan ainoa terkka oli lomalla tai jotain eikä oo viittiny vaihtaa vastaajaviestiä. Uus yritys ens viikolla. Ja tosiaan sitä varhaisultraakin voi kaiketi kohta varailla. Ehkä jopa jo ens viikon lopussa vois mennä, kun olis jo seitsemäs viikko puolivälissä (tai jopa täynnä, jos on mennyt 24-kierron mukaan).

Eipä muuta. Voi että siis ootan näkeväni jotain elävää siellä ruudulla.

Ei kommentteja:

Blog Widget by LinkWithin