lauantai 15. maaliskuuta 2008

Kp 32 = rv 4+4: Shrimp is back!!!

No niin, käytiin tänään kahestaan kaupassa ja menomatkalla poikettiin apteekin kautta. Tai no siis minä poikkesin - Mies hengaili muka coolisti apteekin ulkopuolella kadun varressa...hehe. Ostin kaksoispakkauksen Clearblueta eli samaa, jolla tammikuussakin testasin. Onnistuin pissaamaan myös kädelleni (lovely), mutta se ei tulosta kummentanut: PLUSSA! Eli mun hoksottimissa ei siis oo mitään vikaa. Itehän oon ollu jo aika varma tästä jo useemman päivän. Vaikka kaikki oli ihan selvää, niin varmuudeksi tein vielä heti seuraavalla vessahädällä sen toisenkin testin...hehe.

Miehen kans just juteltiin, että nyt, kun on jo toinen kerta tässä samassa tilassa, niin tää ei oo kyllä enää yhtä jännää kuin ekalla kerralla. Toisaalta ollaan tietty aivan onnessaan, että heti ekasta yrityksestä (sen yhen pakollisen kierron odotuksen jälkeen) lähti homma uudelleen käyntiin. Tosin nythän me jo "triplattiin mahdollisuudet", kun muhinoitiin peräti kolme kertaa, kun joulukuussa tulin raskaaksi yhdestä kerrasta... Molemmilla tosi hyvät fiilikset, mutta toisaalta takaraivossa se, että tammikuussa rv 5+6:sta pitemmälle ei päästy.

Pitänee olla onnellinen, että ainakin tämä raskaaksi tuleminen on suht helppoa näillä meijän vehkeillä. Juju onkin nyt kai sitten siinä, että miten toi Shrimp tajuaa pysytellä kiinni. Ota nyt hyvä Shrimp tiukka ote!!

Laskettu aika olis laskureiden mukaan 19.11.2008. Se on tietty laskettu peruskakskasin mukaan, joten luultavasti todellinen laskettu aika on muutamaa päivää aiemmin, kun meikän kierto on vähän lyhyempi (24 - 27).

Mutta joo, siis vaikka edelleen oon aivan realisti ja tajuan, että tää voi taas mennä pieleen, niin sen vaan sanon, että omasta mielestäni nyt on kyllä enemmän oireita kuin viimeksi. Selvästi on ollu kuvotusta sillon tällön ja rinnat on ihan oikeasti kipeät (ei siis pelkästään oman jatkuvan tarkistuskopeloinnin johdosta). Jos siis oireiden määrä korreloi Shrimpin otteen tiukkuuteen.

PS. Shrimp sai nimensä tammikuussa siitä, että Mies hihkaisi "Shrimp!" ihan spontaanisti, kun näki nämä kuvat.

3 kommenttia:

chaska kirjoitti...

Paljon onnea! Toivottavasti pieni tällä kertaa pysyisi matkassa!

T kirjoitti...

Onnea! Toivottavasti pääsette tällä kertaa ihan sinne marraskuun puoliväliin asti :)

Sanna kirjoitti...

Voi että, huisin oaljon onnea! Heti blogistaniassa tapahtuu kun läppäri temppuilee. Mutta siis tosi hieno uutinen ja oikein paljon enkeleitä pienen Shrimpin kasvua suojaamaan =)

Blog Widget by LinkWithin