torstai 13. maaliskuuta 2008

Kp 30/24-27: palelee, väsyttää, nälättää, rinnat kipeät, menkkakipuja jo viikon

Nyt löisin jo vetoa sen puolesta, että oon raskaana. Mies on tälläkin kertaa testivastainen. Ehottelin alkuviikolla, että voisin testata viikonloppuna, mutta kuulemma on liian aikaisin ("luonto kyllä näyttää" jne. kuten viimeksi). Taidan kuitenkin testata esim. lauantaina ja sillä siisti. Oon taas töitten takia sompaillu tulevien aikataulujen (päivä-, viikko- ja kuukausitasoisten) kanssa ja olis kiva, kun ei tarttis tehdä lähes kaikkia suunnitelmia tuplana raskaana / ei raskaana. Muutenkin ihan riittävän kiire. Ja toisaalta nyt, kun takana on jo km, niin en jaksa enää itteäni "varjella" pihtaamalla testaamista siltä varalta, että aikaiset keskenmenot tuntuisivat vain kerhojen myöhästymiseltä. Keskenpä se menee, jos menee. Tolla ekalla kerrallahan ootettiin 2 viikkoa, ennen ku testattiin.

Plaah, sorkke mun innostumattomuus, mutta tein juuri 9-tuntisen työpäivän päätteeksi 1,5 tuntia junassa töitä ja sitten kiskoin trolley-laukkua loskan ja hiekotushiekan päällä ja koitin toisella kädellä, jossa roikkui läppärilaukku, suojata silmiä, kun loskaa satoi poikittain naamaan. Ja nyt oon kotona ja jatkan töitä, koska puolentoista tunnin päästä itärannikolla on klo 16 ja meikäläisen deadline. Ja ainiin, se saatanan loskanen trolley valutti harmaanruskeita lätäköitä eteiseen, ja pyyhin niitä lätäköitä talouspaperilla ja kummassakaan roskiksessa (normaali ja bio-) ei ollut roskapussia, prkl.

Ja vielä lisäoire otsikon potentiaalisiin raskausoireisiin: vituttaa.

1 kommentti:

nauris kirjoitti...

Toivotaan, että tuntemuksesi on oikea ja että tämä shrimp selviää! Itsekäs toive: tee raskaustesti mahd. pian, että me kaikki muutkin tilanteenne kanssa elävät tiedämme, missä mennään. Meikä on täällä lähes liikuttuneessa mielentilassa tän asian tiimoilta...

Blog Widget by LinkWithin