maanantai 25. helmikuuta 2008

Tilauksia vetämässä, kp 13

Joulukuussa tulin raskaaksi yhdellä muhinoinnilla, joka osui kierron 12. päivään. Nyt lauantaina (kp 11) ja eilen sunnuntaina (kp 12) muhinointiin ja meinataan vielä tänäänkin, jos jaksetaan. Ja kaikkien taiteensääntöjen mukaan vielä ketarat seinällä vartin ajan (tai kunnes jalat puutuu) toimitusten jälkeen. Enpä muista, minä vuonna oltaisiin viimeksi muhinoitu kahtena peräkkäisenä päivänä, saati sitten kolmena... :D (Ja tää jalkajuttuhan ei tietty normaalisti kuulu kuvioihin.)

Viime viikolla olin yhteensä 4 päivää poissa kotoa. Viikko sitten sunnuntai-iltana nukkumaan mennessä käytiin aika hervoton keskustelu:
"Ens viikonloppuna on sitte muhinahommia."
"Joo, asia selvä."
"Et sitte vetele täällä mitään ittekses sillä aikaa."
"Mitäh...?"
"No, ettei tuote laimene liikaa!"
"Häh!? Ei tuollasesta ollu mitään puhetta!"

(Jos lukijoiden joukossa on henkilöitä, jotka tuntevat minut/meidät, niin toivon, että pystytte vielä joku päivä ajattelemaan meitä ihan normaaleina ihmisinä, vaikka teksti voi olla aika gross...hehe)

Mutta joo, gross-osastolla jatketaan, nimittäin pakko on avautua:
Siis miten kukaan vois muhinoida aktiivisesti tätä tahtia? Sitä "elämän nektariahan" valuu ulos kaiket päivät, jos joka ilta laitetaan uutta satsia sisään!!!! :)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heissan,

Juuri tuollaista romanttista sananvaihtoa meidänkin taloudessa käytiin viime syksynä useaan otteeseen. :-)
Se nyt vaan on tosi tarkkaa tuon ajoituksen kanssa. Ja tosi rentoa meininkiä, kun väkisin pitää vääntää oviksen tienoilla...:-)

Onnea matkaan!

Inka kirjoitti...

Siinä kieltämättä muuttuu vähän tuo romantiikkaelämä, kun sillä on (myös) tavoite. Ei oo ihan kauniitjarohkeat-keskusteluja ne lasta havittelevien dialogit makuuhuoneissa! :)

Mut oman kokemukseni mukaan homman laskelmallisuus on helppo kuitata makeilla nauruilla - ainakin aika pitkälle. Hauskoja ja tuloksekkaita makuuhuonehetkiä teille ;)

Anonyymi kirjoitti...

Hei,
ettei paikat ihan repeä niin: gynet suosittelevat jtp tai jkp menetelmää :D

Eli "parhaisiin tuloksiin" pääsee kuulemma heiluttamalla peittoa joka toinen tai kolmas päivä. Silloin elimistössä on koko ajan eläviä uimareita ja toisaalta sperman siitiöpitoisuus ehtii aina nousta. Jos yhdyntöjä on useammin, niin spermasta tulee laihempaa ;)

Eli tämä selittänee sen, että keskiverrot "kahdesti viikossa"-pariskunnatkin lisääntyvät :)

Onnea matkaan!

Aliisa kirjoitti...

Joo tiedossa on toi, että joka päivä ei kannata, kun tuote laimenee. Oon vaan niin paljon poissa kotoa, että aateltiin pistellä menemään näinä kolmena päivänä, kun oon maisemissa. :)

nauris kirjoitti...

Romantiikka oli meilläkin kaukana kuumimman yrityksen aikana, tosin "Siitos, kiitos" -repliikistä tuli ihan meidän vitsi. Ja joo, kyllä siinä pikkuhousunsuojia kului :)

Blog Widget by LinkWithin