perjantai 1. helmikuuta 2008

Hormonit hyrrää........aargh

Taisin jossain aiemmassa kirjoituksessa mainita, että pillereiden lopettamisen jälkeen on muhinahimot ihan toista luokkaa kuin aiemmin. Ja nään aivan hullun kuumia umia milloin kenestäkin miehestä, harvemmin omastani.

Jostain joskus luin, että on ihan evoluution tuotosta, että ovulaation aikaan nainen vilkuilee vieraisiin pöytiin ja himoitsee vähän enemmän sellasta hunks-tyyppistä alfaurosta, mutta kuitenkin naimisiin halutaan mennä vähän nössömmän kaverin kanssa. Eli käytännössä siis geeneiksi halutaan mahdollisimman vahvat hunks-geenit mutta kasvattajaksi nössömpi ja "parempi" isä.

Nyt tuota vuodenvaihteen lyhyttä raskautta, kun ajattelee, niin eihän mulla tosiaan sen aikana ollut pienintäkään vilkaisua mihinkään eikä mitään kuumia unia eikä muuta. Mutta nyt taas nää hämärät unet alko, ja lähes joka aamu melkein hävettää, kun miettii, kuinka Jone Nikulasta lähtien on unelmoinut vaikka mitä juttuja yön aikana... :D Ja kuitenkin on täysin selvää, että en ikinä pettäis omaa Miestäni. Ja hänestä haluan nimen omaan ihanan isän lapsilleni.

Siis pahimmillaan nään unia omista opiskelijoista, tosin eipä tämä yksi "mallioppilas" ole kuin 5 vuotta nuorempi kuin minä, mutta silti. Ja Jone N. tosiaan vierailee yöllä tasaisin väliajoin...

No niin, nyt hävettää jo niin paljon, että on pakko lopettaa, hehe.

1 kommentti:

heini kirjoitti...

jaah, mitäköhän mahtaa kertoa se, että mä olen tässä raskauden aikana alkanut nähdä unia esim. Mikko Alatalosta jne. Täysin epäeroottisia unia ONNEKSI, mutta kuitenkin...

Blog Widget by LinkWithin