maanantai 14. tammikuuta 2008

Vuoristorata (rv 5+6 vai kp 1???)

Se torstain tuhru loppui heti alkuun ja perjantaina ei tullut mitään. Tulin puoliltaöin perjantaina (tai no lauantain puolella vasta) kotiin työmatkalta. Olin ostanut ulkomailta jo valmiiksi testin, joka tehtiin sitten heti kotona. Plussa pärähti näkyviin puolessa minuutissa. Oltiin Miehen kanssa molemmat ihan puulla päähän lyötyjä ja tietty tosi onnellisia. Katottiin täältä kutosviikon kuvaa, johon Mies spontaanisti huudahti: "Shrimp!" No siltähän se tosiaan vähän näyttääkin...hehe. Aivan onnessaan sitten höpistiin sängyssä johonkin kolmeen saakka.

Lauantai-iltana tuli taas tuhrua, eilen sunnuntaina punertavampaa tuhrua ja tänään maanantaiaamuna ihan oikeeta verta. Mitään kipuja tai kouristuksia ei ole vaan ihan samaa kummaa tunnetta, mitä tähänkin asti. Mutta siis verta, ihan oikeeta verta. Nyt on työhön keskittyminen ihan mahotonta. Onneks istun sentään kotikonttorissa. Äsken soitin neuvolaan ja sanoivat, että seuraa tilannetta ja soita loppuviikosta uudestaan. Jos tulee kovia kipuja tai paljon verta, mene päivystykseen.

Oon surffannu läpi kaikenlaisia keskustelupalstoja ja lukenut, että joillain on tullut verta monta viikkoa ja silti kaikki mennyt hyvin. Toisilla taas tuhru on muuttunut keskenmenoksi parissa päivässä. Ja joillain ei oo mitään vuotoa koko aikana. Eli laidasta laitaan löytyy kokemuksia eikä tosiaankaan mitään yhteistä "sääntöä", että mikä tarkottaa mitäkin.

Mutta siis aivan perseestä tämmönen. Sitä on omaa elämäänsä tähän mennessä osannut elää niin mallikkaasti, kun kaikki on omassa hanskassa. Nyt taas mikään ei oo omassa hanskassa, eikä auta kuin oottaa peukut pystyssä, sormet ristissä ja kaiketi myös jalat tässä tapauksessa. No pitää vaan nyt koittaa tehä töitä, vaikka jokainen vessassa käynti pelottaakin. Huomenaamuna pitää lähteä taas toiseen kaupunkiin 2 päiväksi. Ei yhtään nappaa, mutta pakko on.

Pysysit nyt pieni shrimp siellä.

6 kommenttia:

Weetuksen mama kirjoitti...

Onneksi olkoon plussasta! Vuodot alussa voivat tosiaan olla sekä normaalia tai sitten ei. Suosittelen varaamaan alkuraskauden ultraa vaikkapa tämän viikon loppuun. Saat mielenrauhan ja samalla näkyy mahdollisesti jo sykkivä sydänkin.

Aliisa kirjoitti...

No nyt on päivän mittaan tullut kyllä sen näköisiä kirkkaanpunaisia hyytymiä ja limamöykkyjä ja verta, että tulkitsen, että tämä homma on näiltä osin ohi...
Kun soitin neuvolaan niin sanoivat, että jos menee kesken, niin raskaustesti on negatiivinen vasta 2-3 viikon kuluttua.
Mietin kyllä tota ultraa, että sillä toisaalta näkis myös, että onko kohtu tyhjentynyt kokonaan. En nimittäin halua, että sinne jää jotain roipetta tulehdusta aiheuttamaan tms.

Noh, taidan soittaa loppuviikolla uudestaan neuvolaan ja kysyä ohjeita.

Sanna kirjoitti...

Minäkin suosittelen tuota ultraa, juuri sen takia että näkee missä mennään ja lääkäri osaa samalla kertoa jatkosta. Toivottavasti tämä nyt on sitä vaaratonta vuotoa! Itselläni takana km rv12 ja silloin tuli kyllä yhdellä hulahduksella kaikki pois ja veri oli kirkkaan punaista. Kipuja ei ollut. Pidän täällä peukkuja sulle bd

nauris kirjoitti...

Ihana oli ensin lukea positiivisesta raskaustestistä, mutta toinen tekstikappale teki mietteliääksi. Noi hyytymät ja möykyt kuulostaa ikäviltä (itselläni km rv 9+1), mutta onhan joillain ollut ihan "oikeita" kuukautisiakin alkuraskauden aikana. Voi Katka, mä tosiaan toivon, että pysyt siellä!!

T kirjoitti...

Piti viikonlopun mittaan käydä vähän väliä tarkistamassa ja jännäilemässä olisko tullut päivitystä... ;)

Onnea plussasta! :) Ainakin olet nyt tehnyt testin, ja saanut siitä positiivisen tuloksen, mikä on kuitenkin aika iso juttu sekin (jos multa kysytään), vaikka nyt olisikin kyseessä kp1, eikä rv5. Yhtä epävarmuutta se kai on ennen plussaa ja plussan jälkeen, voimia!

Täällä pidetään edelleen jokatapauksessa peukkuja pystyssä ja elätään tunnelmissa mukana!

nauris kirjoitti...

On jotenkin pahaenteistä tämä hiljaisuus blogissa. Toivottavasti kaikki on kunnossa, ja ellei ole, olen valtavan pahoillani teidän puolestanne.

Blog Widget by LinkWithin