torstai 10. tammikuuta 2008

Tuhrua

Yöllä tuli jotain rusehtavaa tuhrua, nyt möyrii mahassa. Tosin mahassa on möyrinyt viikon ajan muutenkin. Mitäköhän tästä tulee... No jos kerhot on alkamassa, niin sitten ne alkaa varmasti tämän päivän aikana. Ja jos ne alkaa tänään, niin oon ihan tyytyväinen, että en oo tähän mennessä testannu, koska jos olis tullu plussa, niin nyt sitten harmittais. Ja jos ne nyt sitte ei alakaan, niin testiä sitten kehiin lauantaina, kun oon taas kotona. Ja jos sillon tulee plussa, niin kaiketi tällanen tuhru on ihan normaalia...? Ja jos taas tulee negatiivinen, niin sitten nää kerhot on vaan jotenkin jumissa. Nukutun yön jälkeen en enää ajattele syöpää tai muuta kauheutta nyt kuitenkaan. :)

Mutta siis tänään on kp 37, mikä on joka tapauksessa paljon enemmän kuin normaali 24-27.

EDIT aamupäivällä: Meinasin töihin lähtiessä vielä myös oksentaa. Piti ottaa oikein "lukua", ennen kuin uskalsin lähteä ulos hotellihuoneesta.

2 kommenttia:

Pompon odottaja kirjoitti...

Muistan nuo tunteet, kun niin kovasti toivoi plussaa, mutta vielä ei ollut tietoa asiasta. Niin monta kertaa kuukausien mittaan ehdin pettyä, että sitten kun plussa tuli, olin aivan häkellyksissäni. Vaikka samaan aikaan olinkin arvannut, että olen raskaana.

Tsemppiä jännitykseen!

Sanna kirjoitti...

Tulin kurkkimaan onko tapahtumia viime postauksen jälkeen ;-)

Blog Widget by LinkWithin