torstai 31. tammikuuta 2008

Koneet jälleen käynnissä!

Ton km:n jälkeen pyöri paljon mielessä, että kauankohan kestää, että konehuoneessa jälleen hyrähtää hommat käyntiin. Viime viikonloppuna kp 14 kieppeillä oli taas tuttua ovulaatiokipua, joten vain pari päivää myöhempään kuin normaalikierroissa, eli jee! Jännä huomio muuten nyt, kun pohjalla onkin km eikä normikerhot, että ovulaatiokivut olivat about 5-kertaisia ja limaisuus...noh siis todella limaista.

Miehestä sen verran, että oli suorastaan huvittavaa viikonloppuna, kun olin päivällä kertonut, että ovulaatio ilmeisesti käynnissä, ja kun sitte nukkumaanmennessä oli vähän muhinointifiilistä, niin Mies parahti: "Mutta ei me voida, kun pitää oottaa!!!" Hihi. :)

Muutenkin hauskaa, kun Mies on jotenkin enemmän kärryillä nyt, että mitä meikäläisen sisuksissa tapahtuu. Jostain sivulauseesta on käynyt ilmi, että Miehen päässä on nykyisin jopa ymmärrystä alkeellisesta kerhomatematiikasta! Ja selvää tsemppifiilistä on ilmassa. Useampaan kertaan on jo puhuttu, että kun "annan merkin", niin aktiivinen muhinointi alkaa. (TOIVOTTAVASTI ei tuu mitään yllärityömatkaa seuraavan ovulaation kohdalle.)

Mutta elämä siis jatkuu ja fiilikset odottavat ja korkealla. :)

Ei kommentteja:

Blog Widget by LinkWithin