torstai 3. tammikuuta 2008

29 and counting...

Eli 29 päivää takanapäin (eli 5 enemmän kuin viime kierrossa), rinnoissa arkuutta ja omituisia vähän menkkakivun tuntuisia kipuja mahassa - mutta kerhoja ei näy.

Välillä oon jo ihan "varma", että oon raskaana. Toisaalta tuntuu taas ihan hullulta, että yksi muhinointikerta saisi tämän aikaiseksi. Yhtä kertaa enempäähän "töitä" ei tehty, joten vaikea uskoa, että oltaisiin sitten hommailtu juuri oikeana päivänä. Tosin kaikkien laskureiden mukaan kyllä oltiin ihan oikeaan aikaan liikkeellä.

Tai sitten nää on myöhässä luulotaudin takia. Tai sitten, tai sitten...

Meikä sekoaa.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Koska ajattelit testata? Mä jännitän täällä taustalla vaikken edes tunne sua!Plussaonnea!

Aliisa kirjoitti...

Mies on edelleen testejä vastaan, koska haluaisi todeta asian "jotenkin luonnollisesti". Että on se kumma, että luonnollisia asioita pitää heti rynnätä testaamaan, että nykyaikana pitää muka kaikki saada heti tietää, vaikka tietää ne saa muutenkin, kun vähän jaksaa odottaa.

Sovittiin nyt, että sitten, kun on 2 viikkoa myöhässä, testataan.

T kirjoitti...

Voi kun on jännää! Täytyy sanoa että olet todella kovahermoinen jos kaksi viikkoa pystyt odottamaan. Mulla olis tossa vaiheessa kulunut jo ainakin pari testiä... :)

Onnea matkaan!

Aliisa kirjoitti...

Heh, kovia hermoja tämä kyllä vaatiikin... Haluan kuitenkin nyt toimia Miehen toiveen mukaisesti, jotta saa olla jotenkin "vaikuttamassa" asioihin. :)

Toisaalta itelläni on tällä hetkellä sellanen olo, että en todellakaan oo raskaana. Että kerhot viipyy vaan kiusallaan. Että jos tekisin testin, se näyttäisi negatiivista ja sen jälkeen kerhot alkaisivatkin heti.

*tärisee jännityksestä*

hepoliini kirjoitti...

Onnea vaan yritykselle... Jotkut pamahtaa paksuksi kertalaakista ja toiset yrittää 10 vuotta onnistumatta.

Anonyymi kirjoitti...

IIK! Mikä tilanne nyt on? Tulin pitkän tauon jälkeen katteleen tätä blogia, ja täällähän on tapahtunut vaikka mitä. Peukut on täälläkin pystyssä ja kissalla korvat ristissä.

Blog Widget by LinkWithin