tiistai 11. joulukuuta 2007

Tietoisku

Ei mitään uutta länsirintamalla.

Edellisten episodien jälkeen on elämä mennyt niin, että seuraavan ovulaation aikana olin työmatkalla ja sitä seuraavan aikana meillä oli kylässä Mieheni kaveri ja vierailua edeltävät päivät olin työmatkalla.

Positiivista on kuitenkin se, että ruumiini on selvästikin löytänyt jonkun tahdin tässä hommassa. Kesällä lopetettujen pillereiden jälkeen kierrot ovat menneet seuraavasti:
27
24
31 (kun olin jo muka raskaana)
27
24

Seuraavan kerran otollinen yritys voisi olla maanantaista 17.12. alkaen.

Yks mielessä pyörivä juttu on se, että minulla olisi mahdollisuus lähteä ulkomaille töihin keväällä muutamaksi kuukaudeksi. Tavallaan en haluaisi jättää sitä välistä eli haluaisin tulla raskaaksi vasta sen jälkeen ja tavallaan taas haluaisin tulla raskaaksi heti tällä sekunnilla. Noh, oon nyt ajatellu tän homman niin, että jos tulen raskaaksi, niin jihuu, ja jos en tule, niin jihuu, pääsen tonne työkomennukselle. Eli koska tää koko raskaaksi tuleminen tuntuu olevan ihan henkimaailman hommia, johon ei ite juurikaan voi vaikuttaa, niin annetaan sitten luonnon päättää.

Ja sitten vielä yks juttu: Tällä muhinointitahdilla ei kukaan nisäkäs tule raskaaksi. Ei vaan jotenkin huvita kumpaakaan, vaikka muuten elämä sujuu aivan ihanasti. No puhetta oli kyllä jo, että voitais kuitenkin koittaa muhinoida strategisesti oikeaan aikaan ens viikolla. Ilmeisesti myös Miehellä alkaa olla vauvakuumetta, hihii. :)

1 kommentti:

Mymmeli kirjoitti...

Kuulostaa ihan hyvältä sun asenne. Osaat olla iloinen työjutuista ja vauvasta. Muutenkin mukavaa luettavaa ja niin samanlaista oman kehon tarkkailua kuin itse keväällä harrastin. Vaikka siis emme vauvaa koittaneetkaan saada alkuun, mutta lopetin pillerit. Jotenkin ne ovistuntemukset ovat muuten laimentuneet huomattavasti, kun niiden olemassaoloon on taas totutellut pitkän pillerikauden jälkeen.

Blog Widget by LinkWithin