keskiviikko 10. lokakuuta 2007

What is going on?

Elikkä siis ensimmäinen kierto pillerien lopettamisen jälkeen oli 27 päivää ja toinen 24 päivää. Noin kymmenen vuotta sitten, kun vielä en syönyt pillereitä, kierto oli 21 päivää. Nyt on mennyt jo 26 päivää eikä kerhoja näy. Hmm...

Tiistai-iltana sanoin Miehelle, että tiedoksi, että elän edelleen epätietoisuudessa (Mies on vähän naureskellut, kun oon esittäny jotain tulkintoja), että pitäisköhän hommata joku testi. Mies kommentoi jotenkin näin: "No ei mitään testejä! Kyllä se siitä selviää oottamallakin. Tuo on just tollasta jotenkin amerikkalaista, että pitää heti testata, vaikka muutenkin selviää." En tarkalleen ottaen tiiä, mitä "amerikkalaisella" tarkoitettiin, kaiketi jotain "epäluonnollista".

Psykosomaattiset (ynnä muut hulluuden) oireet ovat lakanneet: Ei pienimpiäkään tuntemuksia alavatsassa, ei pahoinvointia, ei siis mitään. Ainoastaan vähän "pöhöttynyt" ja "finninen" olo, mutta niin kai monesti kerhojen alkaessa onkin.

Infoan, jos liikkeitä suuntaan tai toiseen. Nyt paranee kai vaan toteuttaa Miehen ohjetta ja odottaa. :)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kun itse jännitin, olenko raskaana, ja odotin kuukautisia, tuntui testi välttämättömältä. En tiedä, kuinka kauan olisin odottanut kuukautisten alkamista. Testi toi kuitenkin odottamiselle pisteen. En muistaakseni tehnyt kuitenkaan kuin yhden testin- silloin kun asia tuntui jotenkin varmalta. Testi ei kuitenkaan saa meitä raskaaksi, joten siinä mielessä miehesi on oikeassa.;-) Onnea matkaan.

T kirjoitti...

Testejä kehiin vaan, mutta varoitan että niihin jää koukkuun!

Anonyymi kirjoitti...

Miehesi on toisaalta ihan oikeassa. Turha testata ennen kuin kuukautiset on selvästi myöhässä. Toisaalta jossain vaiheessa kannattaa kyllä testata. Ei niitä raskausoireita välttämättä kaikilla ole.

nauris kirjoitti...

Toisaalta ja toisaalta. Itse muistan, että kuukautisten odottamisen jännitys siirsi kuukautisia. Parhaimmillaan viisi päivää... siinä ehti alitajuisesti jo suunnitella tulevaa äitinä oloa, ja pettymys väriviikkojen käynnistymiseen tuntui suuremmalta kuin tavallisesti. Negatiivisen testinkin tekeminen toki kirpaisee, sitä aina halusin välttää.

Aliisa kirjoitti...

Ja taas toisaalta. Nimittäin jotenkin kammoan ehkä sitä, että liian aikaisen tekisin testin, sitten menisikin ihan heti kesken (alkuvaiheessahan menee kaiketi tosi paljon), että jotenkin mieluummin ajattelisin, että kerhot oli vaan myöhässä kuin että kerkesin olla muutaman päivän raskaana.
Noh, viikon päästä keskiviikkona oon menossa yhen kaverin kanssa syömään, joten sitä ennen teen testin, jotta tiedän, voinko vedellä vinkkua ruualla.

Blog Widget by LinkWithin