keskiviikko 3. lokakuuta 2007

Lisää psykosomaattisia oireita

Tänään aamulla meinasin junassa oksentaa. Uudelleen olin yrjön partailla, kun työkavereiden kanssa lähettin autolla lounaalle. Pitkin päivää on ollut menkkakipujen tapaisia alavatsan kipuja ja nyt illemmalla myös jotain pientä kipua rinnoissa.
Ovatko tällaiset oireet ylipäätään mahdollisia viikon jälkeen hedelmöittymisestä???
Am I losing it...?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mulla tuli oireet noin pari viikkoa hedelmöityksen jälkeen. Tosin en ole ikinä esim. tuntenut ovulaatiota, jonka sinä käsittääkseni tunnet. Joten miksipäs ei voisi olla mahdollista? Hetihän siellä alkaa asioita tapahtua, kun munasolu heldelmöittyy. :)

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on ihan sama tilanne. Jos tärppäsi, niin hedelmöityminen tapahtui todennäköisesti 25.-26. päivä syyskuuta, ja nyt olen jo parin päivän ajan kärsinyt pahoinvoinnista. Ei mitään vakavaa, mutta välillä tulee vain hirveän etova tunne. Ja minäkin pähkäilen, että ei kai se nyt sentään viikossa... Rankkaa on sekin, että vielä pitää odottaa viikko, ennen kuin voi edes tehdä testiä saadakseen jotain osviittaa.

Jostain luin, että hedelmöitymisen jälkeen munasolu kiinnittyisi kohtuun noin kuuden päivän päästä. Voihan se aikamääräkin vaihdella yksilöiden ja raskauksien välillä, ainakin näin maalaisjärjellä ajatellen. Ja luulisi myös, että elimistössä alkaa muutokset heti, kun alkio kiinnittyy kohtuun. Joten kai sitä herkkä ihminen voisi alkaa reagoida lähes heti kiinnittymisen jälkeen, vaikka muutokset ovat vielä pieniä.

Näin minä ainakin toiveikkaana hoen itselleni, ja hypistelen ostamaani raskaustestipakettia toivoen, että pääsisin jo pian tekemään sen.

Tsemppiä, pidän sinulle peukkuja!

Blog Widget by LinkWithin