maanantai 15. lokakuuta 2007

Jep jep ja prkl

Aamuyöstä heräsin puristavaan alavatsakipuun. Aamulla rupesi möyrimään ihan kunnolla, ja vessassa käydessä jo lorottelinkin pönttöön verta. Elikkä se siitä sitten.

Tämä kolmas pillereiden lopettamisen jälkeinen luonnollinen kierto oli nyt 31 päivää, edelliset siis 27 ja 24 päivää. Tämä siis viikkoa pitempi kuin edellinen. Ihan väkisellä tuli kyllä nyt mieleen, että ehkäpä siellä joku tarrasi hetkeksi kiinni mutta ei sitten kuitenkaan kunnolla... Noh, spekulointi on aivan turhaa.

Nyt taidan sitten tietää ainakin osittain, miltä se "pieni kuolema joka kuukausi" tuntuu. Näillä sanoilla kuvasi eräs ystäväni tilannetta, kun kovasti toivoo, muttei onnistu. (Nykyisin onnellinen kahden lapsen äiti.) Ei sillä, että siis olisin "joka kuukausi" vielä kokenut mitään, mutta kun toiveet oli niin korkealla, niin kyllä kerhojen alku oli pienoinen pettymys, jos ei nyt kuitenkaan "kuolema". Mutta ankiaa siis silti.

Kun eilen Miehelle sanoin, että aattelin huomenna (eli tänään) ostaa testin, oli Miehen kanta edelleen yllättävänkin jyrkkä. Toisaalta aika lutusta, kun Mies haluaa, että edetään "luonnollisesti", että ei tässä maailmassa voi olla niin kiire, että kaikki tieto kaikesta pitää saada heti ja testattua. Toisena perusteena Miehellä oli, että tuun sitten turhaan kamalan surulliseksi, jos homma kusee alkuvaiheessa ja kuitenkin ollaan jo nähty positiivinen tulos testistä. Vaikka Mies ei mitenkään hirveästi tykkää spekuloida hypoteettisia asioita (toisin kuin minä, joka olen spekuloinnin mestari), näkyy tuosta sen kannasta kuitenkin läpi se, että selvästikin Miehellä on joku mielikuva siitä, kuinka jotenkin "luonnollisesti" sitten huomataan odottavamme vauvaa, ja tämän mielikuvan jonkun testin tekeminen näemmä sitten räjäyttää.

Noh, nyt tästä tää vauvakuume vaan kasvaa ja kasvaa, kun tuntuu, että heti pitäis päästä kokeilemaan uudestaan. Tosin nythän mulla ei sitten oo harmainta hajua, että mitkä olis otollisia päiviä, kun tää kierto poukkoilee näin sekavasti.

Ail bii bak. (A. Schwarzenegger -lausunta)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ikävää, että kävi noin. Menkat ovat kyllä ihan hanurista :(

(Tai ainakin siitä ihan vierestä :P )

Keskimäärin joka kuudes vai oliko se joka seitsemäs hedelmöittynyt munasolu onnistuu kiinnittymään, eli älkää vielä alkako epäillä sukusolujenne ominaisuuksia. Toivon teille onnea yritykseen!

Anonyymi kirjoitti...

No voi harmi! Toivottavasti pian tärppäisi! Itsellä on menossa neljäs kierto ehkäisyn lopettamisen jälkeen ja tiedän hyvin fiilikset kun kuukautiset alkaa.

Anonyymi kirjoitti...

Meillä nyt meneillään kuudes yrityskuukausi, nyt oon jo sortunut greippimehuiluun... ovulaatioita en oo aiemmin kyttäilly, seksiä on harrastettu paljon, siitä ei pitäis olla kiinni.

Alan ihmetellä miten vahinkoraskaudet on mahdollisia... olemmehan toki yksilöitä.

-Sara-

Blog Widget by LinkWithin