sunnuntai 14. lokakuuta 2007

Ei siis mitään

No niin, tämä kierto huitelee jo kolmessakymmenessä. Mutta mulla ei oo silti tippaakaan sellanen olo, että olisin raskaana. Ei mitään tuntemuksia missään, ei siis mitään. Oon kyllä ihan sikaväsyny ja nälkänen koko ajan, mutta nämä nyt ovat ihan järkeviä oireita myös sille, että on tahkonnut töitä noin 55 tuntia viikossa viimeiset viikot. Tarkemmin ajateltuna tää työtahti voi tietysti olla myös syy myöhästyneisiin kerhoihin... Toisaalta kylläkään olo ei oo yhtään stressaantunut, ei oo unettumuutta eikä mitään muitakaan stressioireita, koska en siis mitenkään erityisesti kärsi tästä työtahdista, kun hommat on niin kivoja.

Noh, ostan maanantaina testin ja teen sen. Vähän jotenkin kuitenkin pelkään tehän sen, koska jos se on negatiivinen, oon kauhian pettynyt. Jos taas se on positiivinen, pelkään jo valmiiksi sitä, ettei se kaveri ookaan tarttunu oikeaan paikkaan oikealla tavalla kiinni ja tulee sieltä pois lähipäivinä.

PS. Yksi kaveri pusersi tällä viikolla maailmaan tytön ja toinen parhaillaan vääntää poikaa. Jihuu! :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mulla oli kans semmonen olo et menkat alkaa ja kävin ostaa O.B:t kin valmiiksi kunnes mies patisti tekee testin kp 29/27 ja plussahan sieltä tuli itse oisin testannut vasta tuon viikonloppuna, ei oireen oiretta...pidän peukkuja teille!

Blog Widget by LinkWithin