sunnuntai 22. heinäkuuta 2007

Pillit pussiin

Tänään vedin nassuun viimeisen pillerin! Näitähän onkin syöty jo kohta kymmenen vuotta. Miehen kanssa alun perin sovittiin, että "loppuvuodesta" voisin siirtyä luonnontilaan. Nyt, kun olisi pitänyt kesällä mennä uusimaan reseptiä ja käymään vuositarkastuksessa (edellisestä 2 vuotta aikaa), niin aloin ehdotella, että mitä jos en uusiskaan. Yllätyksekseni Mies suostui!

Lähipiirissä on pukannut vauvaa ulos jo muutaman vuoden ajan. Vastaavasti lähipiirissä on myös kovaa yritystä ja sitäkin osalla jo vuosien ajan. Referenssit siis näyttää, että lapsen saanti on helppoa tai sitten tosi vaikeeta. Itteäni on vauvakuume vaivannut vaihtelevissa määrin jo pitkään varsinkin, kun on ollut vauvoja, joilla "harjotella".

Osalla tutuista on pilsujen jälkeen koneet hyrähtäneet käyntiin saman tien, osalla on mennyt kuukausia tai jopa vuosia. Nyt siis rupesi sitten tuntumaan siltä, että voishan ne pillerit lopettaa jo nyt, vaikka loppuvuodesta oli puhe, kun kerta on hyvin todennäköistä, että mitään luonnollisia ruumiintoimintoja ei ehkä ilmesty vielä kuukausiin. Tähän oletukseen perustuen kai Mieskin myöntyi siihen, että reseptiä ei uusita. Tosin luulen myös, että Miehen läheisen kaverin odotusuutisella on osuutta asiaan. Ehkä se siis tarttuu? :)

Ja itse asiassa siis yksi liuska jää nyt syömättä kokonaan. Tuoreitten odotusuutisten huumassa jotenkin onnistuttiin sopimaan, että panen pillit pussiin jo kuukautta aikasemmin... :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mulla alkoi elimistö melkein heti toimimaan normaalisti - onneks (vaikka vauvaa ei ollakaan tekemässä!). Oon kans kuullu niitä juttuja, ettei pitkän tauon jälkeen kroppa heti muistakaan, että mitäs tässä pitikään nyt siis tehdä!

t: projekti 2010

Blog Widget by LinkWithin